zűrzavar

Nap képe

zűrzavar, személyiségvesztés, nem tudom ki vagyok, hullámok csapkodnak körülöttem, örvényben érzem magam, céljaim szappanbuborékként feljönnek a habokból, olyan senkinek érzem magam


Offline
Csatlakozott: 2018 jan 17

Jaj csajok...ti sosem tudjátok tartani a szátokat. Titkok,magánélet...semmi sem szent előttetek. Persze velem a titok sírba száll,erre mérget lehet venni.

Igaz? áruló adorján...


Offline
Csatlakozott: 2018 jan 17

Senki vagy? Hát élvezd ahogy én! smiley


Nap
Offline
Csatlakozott: 2017 jan 1

Igen, köszönöm jobban vagyok.Smile...csak küszködök a reggeli lehangoltságommal. De ez állandóan így van, csak ha dolgozni megyek akkor nincs, mert lefoglalom magam, itthon meg olyan tétlennek érzem magam, nem mintha nem lenne dolgom. Esküszöm jobban vagyok, ha csinálok vmit. Az esték jobbak. Szeretném ha reggel boldogan ébrednék, de vhogy nem megy. Amúgy szép és boldog napot mindenkinek!


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Jobban vagy kicsit?


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Nagyon rossz érzés lehet. Lehet, hogy olcsó vigasztalásnak veszed, de időnként letisztul, és abba a stabilabb érzésbe talán ilyenkor is tudsz kapaszkodni. Amikor a rossz van éppen az emberben, akkor vagy tud tenni ellene valamit, vagy ha nem, akkor megpróbálja elterelni a figyelmét, vár, míg elmúlik, megszilárdul kicsit. Remélem, te is hamarosan jobban leszel!

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen