Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

miriam1984 blogja

miriam1984 képe

Beugrott valami...

Megvan a válasz a kérdésre. Most jutott eszembe, mi volt az előzménye a már több mint négy éve kezdődött álmatlanságnak.

miriam1984 képe

az írásról

"Az írás nyomot hagy maga után. Az írás valami félreérthetetlenül személyes dolog, ami tükrözi az adott nap és életszakasz változását.

miriam1984 képe

megint az álmatlanságról

Volt néhány jó éjszakám, a nappalok így kellemesebben teltek, energikusabb voltam, a nap végén is könnyűnek éreztem magam, nem volt az rohadt kimerültség.

miriam1984 képe

a depresszióm is én vagyok

Vajon, ha nem 2016-ban Európában élnék, mi lenne velem? A napok-hetek-hónapok, amikor még a munka miatt kikelek az ágyból, de hétvégén már a boltba sem megyek le, csak fekszem az ágyban.

miriam1984 képe

hetem

A héten földetértem. Tavasz-nyár felhangolt állapotban telt jórészt. Az elmúlt hetek sajátos sötétségben, ingerlékenységben, örömtelenségben.

miriam1984 képe

mert a napok gonoszok

Mert ugye ez van, mostanában, évek óta, hogy azt mondom én csak nyugalmas életet szeretnék, valami kiegyensúlyozottságot. Ebből persze semmi  nem lesz.

miriam1984 képe

reggel fáradtabban

Ma voltam orvosnál, végül mégis csak lehet kapni újra az antidepresszánst, ami segít a kedélyemnek és az alvásomnak is kicsit. Így most még nem lesz gyógyszerváltás.

miriam1984 képe

amikor a kollégák csúcsra járatják magukat

A mai nap kikészített. Nem tudom lerázni magamról mások baromságait. De vannak jelei a fejlődésnek. Már nem vagyok elnéző, és nem bocsátom meg az aljasságaikat.

miriam1984 képe

hangulatok

Az egyik exem moody-girlnek hívott anno; nem nagyon értettem miért. Régebben nem érzékeltem saját magamat igazán, nem éreztem, hogyan hat másokra a viselkedésem.

miriam1984 képe

amiért jöttem

Nagyon sok éve, még a régi Búrán tag voltam; volt néhány bejegyzésem az akkori életemről. 2006-ot írtunk. A bejegyzések odalettek.

Megosztás Viberen