Help

memphisgirl képe

Na, most annyira bőgtem, és nem bírtam abbahagyni, hogy néhány szem Xanax,meg két Tramadol bennem landolt. Itt volt a v.férjem, azt mondta, segít pszichológust keresni, amit én már próbáltam, de mindenhol falakba ütköztem. Nem akartam begyógyszerezni, de nem bírom abbahagyni a bőgést, meg nem bírom elviselni az elviselhetetlent, hogy állandóan csak hadakozok magammal, a depivel, azzal a ragadós, nyúlós mocsárral, ami folyton húz lefelé, és hiába próbálok kimászni belőle, egyre jobban húz lefelé. Úgy érzem, számomra már nincs segítség.Én csak szeretnék normálisan élni. Szerettem volna terápiára járni, ahol elmagyarázzák, hogy mit miért teszek, hogy mit gondoljak át, ha pl. jön egy rossz hangulat, vagy hogy viselkedjek olyankor, vagy pl.egy vita során. Én (majdnem) mindenre hajlandó vagyok, ha valaki megfogná a kezemet, és segítene egy kicsikét.


vic
Offline
Csatlakozott: 2016 jún 1

Szia Memphisgirl!                                                                                                                                                                                                                                                                        Én absolute veled vagyok és érzek mint látod itt többen a burán is. A pszichologus jó ötlet az már egy megtett ut a gyogyulás felé nekem legalábbis könnyebbséget hozott az életembe hogy elkezdtem a pszichoterápiát és itt a burán is sok biztatást kapok ezis egyfajta megnyugvást hozott nekem. Szép napot és mielöbbi gyógyulást kivánnok nekedsmiley     


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok. Holnap megyek pszichológushoz, és olyan jó, hogy itt vagyok közöttetek.

heart


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Én is szívesen fogom a kezed, memphis. Meg hát éppen azon dolgozunk, hogy lehessen skype-on vagy másképpen interneten tanácshoz jutni, hogy egy szakember tudja fogni a kezed. Sajnos ingyen nem tudok ilyesmit, de ha az exed fizeti, akkor szerintem megoldható!

puszi


3
Offline
Csatlakozott: 2016 jan 28

Én megfogom a kezed!

(Bár eléggé süllyedőben vagyok most én is, de talán ketten együtt előbbre jutunk Smile
 


Offline
Csatlakozott: 2015 dec 29

Szia! Sajnálom, hogy ilyen rossz állapotban vagy. Ahol élsz, ott nincs pszichológusi ellátás? 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen