Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

Elindult az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet munkatársainak depresszió vizsgálata, melyben EEG jelek segítségével azonosítjuk a depresszió jelenlétét, érzelmileg pozitív, negatív és semlegesebb szavak bemutatása mellett. A vizsgálat az Amerikai úti központban (1145 Budapest, Laky Adolf utca 44.) zajlik, a részvételért cserébe okosórát ajánlunk fel. A vizsgálat megközelítőleg 50 percet vesz igénybe. Részvételi szándékukat és a kutatással kapcsolatos kérdéseiket az [email protected] email címen jelezhetik. Segítségük, részvételük reményében: Dr. Kapitány-Fövény Máté (kutatásvezető)

Memphisgirl haladóblogja

memphisgirl képe

Na, kb.erről beszéltem.

Egy nagyvárosban kb.mindent leállítanak. Azért ezt nem kéne.

memphisgirl képe

Egy pánik margójára

Na jó. 1000 éve nem írtam, de ezt már nem bírom szó nélkül hagyni.

memphisgirl képe

Fenyőfa

Délelőtt felmentem FB-re, és a falunk csoportjába 8 perccel azelőtt megosztotta valaki, hogy fenyőfák ingyen elvihetők.

memphisgirl képe

Török Máté: Téli Napforduló

memphisgirl képe

Yule ünnepe

Most nem a napi nyűgjeimről, hanem az év legfontosabb napjáról szeretnék írni. Ebben az évben fogok fenyőfát is kapni, így lesz igazi Yule fám is.

 

Yule ünnepe:

memphisgirl képe

Végre

Végre be tudtam lépni, mert fogalmam sem volt, hogy kell kikapcsolni az AdBlock-ot, de nagynehezen rájöttem, úgyhogy tudok írni megint.

memphisgirl képe

A szakítás

Múlt hét végén szakítottam Sanyival 7 év után. Már nem bírtam az örökös balhékat. Fiam is azt mondta, hogy vagy szakítunk, vagy elköltözik jövő hét végére. És ennek így kellett lennie.

memphisgirl képe

Búcsú a lovamtól

Volt egy megzuhanásom a héten. Totál magamba zuhantam.

memphisgirl képe

A Dolog

09.18.-án kora este, miután kirúgtak pár nap után a sokadik munkahelyemről, teljes összeomlást követően, kiváltottam egy havi gyógyszer adagomat, egy kihalt, erdős területre hajtottam, és beszedtem

Megosztás Viberen