Memphisgirl haladóblogja

memphisgirl képe

A szakítás

Múlt hét végén szakítottam Sanyival 7 év után. Már nem bírtam az örökös balhékat. Fiam is azt mondta, hogy vagy szakítunk, vagy elköltözik jövő hét végére. És ennek így kellett lennie.

memphisgirl képe

Búcsú a lovamtól

Volt egy megzuhanásom a héten. Totál magamba zuhantam.

memphisgirl képe

A Dolog

09.18.-án kora este, miután kirúgtak pár nap után a sokadik munkahelyemről, teljes összeomlást követően, kiváltottam egy havi gyógyszer adagomat, egy kihalt, erdős területre hajtottam, és beszedtem

memphisgirl képe

Farmerbolt

Egy farmerboltban kaptam állást. 2 nap 11 óra munka, utána 2 nap pihenő. A fizetés nagyon gagyi, 700 Ft óránként, de legalább van valami keresetem.

memphisgirl képe

"Véletlen jött vigasz"

Miért van az, hogy néha, amikor égető szükségem van rá, "véletlenül" bedob egy videót a youtube? De tényleg. Fogalmam sincs, ez honnan jött, de most jól jött.

memphisgirl képe

Anya, nagyon hiányzol

Igaz, Anyával nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, de nem hittem volna, hogy ennyire rohadtul tud fájni. Tavaly januárban ment el. Sokszor türelmetlen voltam vele.

memphisgirl képe

S.O.S.Lelkisegély

Most felhívtam, mert másra sem tudtam gondolni, csak arra, hogy az összes bogyómat beveszem, pedig az nem kevés. Így is az lesz.

memphisgirl képe

Minden megváltozott

Amióta nem írtam ide, minden megváltozott.

Anya meghalt.

A tesómmal egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot.

Nagyfiam Pestre költözött.

memphisgirl képe

Itt a vége fuss el vége

Nos, úgy néz ki, befejezem ezt a blogot, mert kedves drága sógornőm olvasgatja, gondolom,a drágalátos férjecskéjével is megosztja, aki történetesen a tesóm,és rohadtul nincs semmi közük sem hozzám,

memphisgirl képe

A legjobb szakács a világon

Kicsi fiam a mai napon sikeresen levizsgázott! 
Már hivatalosan is szakács. 
Nagyon imádom, és nagyon büszke vagyok rá.

Tartalomátvétel

Megosztás Viberen