Bennetek milyen féreg lakozik? Ki hogy nevezi/tárgyiasítja a baját?

Mahagóni képe

Lakik a fejemben egy Féreg....A férget párszor sikerült visszaszorítani,de kiírtani sosem...

Egyszer azt hittem ki van írtva,meg van ölve,de amint elhagytam az őt meggyilkoló gyógyszert,kiderült,hogy létezik még,sőt,a korábbi gyógyszeres támadásomat átvészelte,és sokszorosa lett korábbi erejének.

A féreg eszi az agyvelőm,átveszi az irányítást bennem,átalakítja egy szervezet,az organizmusom működését,billió sejt őt szolgálja,valójában feléli tartalékait,hátrányos működést eredményezve,és lassacskán megölve magát a gazdatestet.

Nem lehet kiszedni,mert az nagy beavatkozás lenne.(szét kéne fűrészelni a koponyámat,minden,fujj....)

A féreg jelenleg is kormányoz,és már rég megölte azt,aki én valójában vagyok,megölt engem.

A féreg annyira felpörgeti a nyersanyagkitermelést,a gyártást,mindent a testemben,hogy az kimeríti a testem,és kezdek organikus tüneteket mutatni.

Rá kell jöjjek,hogy ez a féreg,ez maga a rendszer,ez én vagyok. Nem köznapi értelemben természetesen,de az a lény,aki uralkodik a fejemben,az persze hogy én vagyok,azaz én rendszerem! A rendszer lassú öngyilkosságot követ el saját maga ellen.

Az agykérgem,ami miatt tudok gondolkodni,ami miatt tudom most mit írok,a "lelkem",nem tud mit tenni,és a legjobb szó erre: KOGNITÍV nem tudom felülírni a betegség parancsait.

Ti hogyan nevezitek a bajt,ami bennetek lakozik?


Offline
Csatlakozott: 2017 már 8

Képzeld el, állsz a vonaton és mindenki téged néz. Mi a francért néz? Hát talán mert pisilned kell? De igazából nem is kell. Akkor most mi van?! Állsz a vonaton és azt képzeled, hogy majdnem behugyozol. Nem csak képzeled, így is érzed.

Bekapsz egy vagy fél szem nyugtatót. Hírtelen nem bámul senki, vizelned sem kell. Nem érted mi a fene van?!

Egy cípőben jársz velem. Magyarázd meg ha tudod ha mi van.

Üdvözöllek a bolondok házábában Búrán!

Lucifer


Offline
Csatlakozott: 2017 már 17

Magam sem írhattam volna le találóbban.

Én már szorongatom a nyakát,de még lélegzik.

 


Offline
Csatlakozott: 2017 feb 4

Ugyanígy! Legjobb ötletnek én is a kicsinálást tartom mostanában, csak még a megvalósítás nem forrta ki magát. Ezek szerint te már ebben nem is hiszel?

Nem lehet, hogy inkább azzal kéne kicsinálni, amiben a leggyengébb? A gyógyszerek nem tesznek különbséget a "lélek" és az agy között, szerintem dupla esély van a kudarcra, ha arra bízzuk magunkat.

Te meg tudod nevezni a férged legrosszabb tulajdonságát, vagy leggyengébb pontját?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen