Halálvágy

Lizusz képe

Sziasztok. 21 éves vagyok. A kisfiam megszültem 2019.11.21-n . Két hónapig vele keltem vele feküdtem . Ő volt az életem. Anyaotthonban éltem vele. Sajnos el vettek tőlem mert megszegtem az anya otthon szabályzatát . Nem volt hova vinnem ezért 60 napig ideiglenes elhelyezést kapott egy gyermek otthonban. Itt adtam fel. Nem láttam 2 hónapja. És amikor közöltek velem hogy állami gondozásba veszik. Úgy gondoltam neki egy család kell és én már rég fel adtam. Ezért titkos örökbe adást tettem. Azóta kábítószer függő vagyok és nem akarok élni... nincs jövő képem. Tudom neki ez volt a legjobb . Kap egy családot . De én nem bírok ezzel az érzéssel együtt élni. Mit tegyek?


Offline
Csatlakozott: 2020 ápr 5

Köszönöm 

 


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 25

szia!
szerintem a legtöbb amit tehetsz, hogy segítséget kérsz a drogfogyasztásod miatt. ezen az oldalon is vannak telefonszámok, amiket fel tudsz ezzel kapcsolatban keresni, de az inernet is biztosan találsz egy olyan rehabilitációs helyet, ahol nem csak megvonják tőled a szert, hanem mentális segítséget is adnak. 
nem akarok magasból beszélni, nekem is voltak ilyen jellegű problémáim és addig, amig nem tettem le, addig csak rosszabb lett minden. ha fogyasztója vagy valamilyen szernek, még távolabb kerülsz attól, hogy egy megbízható anyukája legyél a Kicsidnek és mihamarabb viszontláthasd őt.
ha még nem vagy függő, csak egy ideje fogyasztasz valamit és le tudod tenni két hónapra, akkor például a Tündérhegyi Pszichoterápiás központba vagy a Thalassa házba is felvételizhetsz, ahol még több segítséget kapsz ahhoz, hogy felold a sebeidet és újból talajt találj magad alatt.
még nagyon fiatal vagy, csupán 21 és máris ilyen kemény és nehéz helyzetben vagy. nem tukmálni szeretném reád ezeket a segítségeket adó helyeket, de azt gondolom, mihamarabb megkapaszkodsz ezeknek a helyeknek az "ingyenes" segítségével, annál hamarabb kaphatsz vissza olyan dolgokat az életedbe, amik számodra fontosak és értékesek.


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 7

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. :( 

Írj még magadról, meg bármiről, amiről szeretnél.

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen