Egy kis esti szenvedes

léleksivatag képe

20 napja mar, hogy munkaba alltam ujra. Hol fent, hol lent voltam az utobbi idoszakban, bar jellemzoen inkabb a beka s*gge alatt.

Az emesztesem hol tulporog, hol leall, a gyomrom neha ugy gondoolja jobb lenne kiszakadni a helyerol... ez mar onmagaban lehuz, faradt vagyok tole, neha legszivesebben fel sem kelnek. Melle a munka, meg a stressz.  

Reggel 4-5 ora melo 7tol, majd este melo atlagban 11ig. Napi ketszer izgulni azon, hogy menni kell melozni. Atlagban napi egyszer kiut rajtam valami, ami szerintem gyomor szintu dolog, de lehet van benne nemi panik is. Fura belso remeges, szivdobogas, forrosag erzes, zavartsag, belfurcsasagok. Atlagban 20-30 perc es kiheverem.

Ujabban az alvasi problemak is elokerultek. Nem tudok elaludni, felkelek fetrengek 2 orat, vagy olyan suletlensegeket almodok a napi tortenesekkel, hogy orakig a hatasa alatt vagyok felkeles utan.

Volt nehany jo napom az elmult heten, amikor mar majdnem a regi voltam. Nem is estem ossze a faradtsagtol, pedig kb annyira megy a porges, mint karacsonykor, ha nem jobban. Aztan bekoszont a havinyanya, es hazavagott megint, meg gondolom a fajdalomcsillapito is, amit ilyenkor szedek. 

Tegnap a rosszulletem nem igen akart mulni az esti muszak alatt, egyszeruen hasznavehetetlen voltam. Haza is engedtek. De kozben halalosan gyotort a buntudat, hogy otthagytam a csapatot, nem kis vendegszam mellett. Visszaestem a szobamba es ki is tort belolem a siras. Nem akart mulni a sz*rsag sem, es megkornyekezett egy eros depressziv hangulat is, olyan gondolatokkal, amit szegyelnek is leirni. Nem tudom, hogy mennyire altam attol, hogy valami hulyeseget csinajak. Bar egy falba a kez becsuszott igy is. Meg ma reggel is rajtam volt a totalis letargia, sirtam is egyet kettot. Persze a gyomrom allapota se vidit fel kulonosebben. 

Holnap ujra melo, meghozza szuper busy lesz. Remelem most nem dolok ki a sorbol. Mar a tegnapi is pont eleg gaz volt Sad

Most elhataroztam, hogy itt hagyom ezt a helyet, es a pincerkedest. Most ugy fest lehet akad valami talan nyugodtabb pozi, napi egybe 8 oras muszakokban, kevesebb emberi interakcioval. Bar ez a lepes nagy kockazat. Foleg ezekben az idokben. Viszont itt egyertelmuen nem vagyok el, es ennel meg csak rosszabb lesz, lassan visszater a napi harom muszak, meg nagyobb porges stb. 

Gondolkodtam, hogy haza kene menni, de ott sem hiszem, hogy jobb lenne. Plane ma anya kijelentette, hogy mennyire lehuzo tud lenni, mikor otthon vagyok es nem vagyok jol, nem megyek sehova stb.Multkor allitolag ocsem is haborgott a hazameneteli otletemen, mert 'tul sok baj van velem'.  Ez igy pluszba jol esett a tegnapi-mai depizes utan. Megerositette az eletbe vetett hitem cheeky. Nem ereztem meg kellokepp sz*rdarabnak magam ...

Viszon, ha nem jon ossze a kovetkezo hely, haza kenyszerulok menni. Ha igy lesz, lehet visszamegyek Tunderhegyre, vagy ki tudja. 

Az a legviccesebb az egeszben, hogy en vagyok az egyik legpozitivabb es energikusabb figura az etteremben, mar ha epp nem vagyok halalomon. Kozben meg, ahh...

A webfejlesztos projektemmel sem haladok, nem volt erom/idom/motivaciom az utobbi idoben neki allni, pedig nem artana.

Na menjek, vakarjam ossze magam a holnapi napra...

 

Megosztás Viberen