Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Segítség kérés!

Kriszten képe

Sziasztok!

1 éve voltam itt utoljára.Sajnos azóta sem nagyon változott a helyzetem.Elkezdtem a harmadik sulit amit szerettem volna,de ugyanaz van mint az első kettővel tavaly.Képtelen vagyok bejárni nem is a bejárás a bent maradással van bajom.Egyszerűen nem megy és nem tudom ezt figyelmen kívül hagyni és bejárni.Próbáltam már figyelmen kívül hagyni a pánikot,de egyszerűen így se megy.A végén már nem is tudom hol vagyok és úgy nézek ki mint egy zombi.Előtte utána mindig rosszul vagyok.0-24-ben.Egy nyamvadt okj képzést szeretnék megcsinálni,de nem megy.Ez a harmadik már!!Én már a feladás felé hajlok teljesen.


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 2

Köszönöm a válaszokat,de szerintem ezek már nem érnek semmit nálam.Egyszerűen csak szeretnem ha elmúlna és normálisan tudjak létezni.Ne úgy, hogy azt se tudom néha hol vagyok. A bűntudatról nem is beszélve.Mindenesetre jól esett leírni.Köszönöm.


Roxy

Én úgy tudom (lehet, hogy tévedek), hogy sajnos nagyon erős szorongás esetén nem segít az autogén tréning (én is tanultam) ill. engem az első terapom KIP-pel (egyfajta hipnózis) "kínzott", amitől iszonyúan féltem. 

Nagyon erős szorongás esetén az ún. progresszív izomrelaxációt ajánlják, ami mindössze abból áll, hogy megfeszíted - bizonyos sorrendben - az izmaidat és aztán elernyeszted/ellazítod. 

 


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 12

Szia Krisztin!

Tanultál meditálást vagy autogén tréninget? Néha segít lecsendesíteni a pánikot.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen