Miért, miért, miért?

Kleó képe

A rohadt büdös retkes szétkúrt szar kurva életbe!

Ahhoz a világon semmi közöm, hogy valaki 60 éves korában mé' nősül meg ne-gyed-szer.... De hogy az édes lányom az aptya tanúja, és mindezt egy rohadt fb-bejegyzésből véletlenül tudom meg... (Kell nekem ezt görgetni???) És ránk fél órát szán ue. gyermek, jó, én követtem el súlyos több mint hibákat, de a nagyanyjáék financiálták a tanulását, gyorshajtását stb. És még kegyeskedett elfogadni elvinni a neki sütött tortát (amit amúgy tényleg szeret). 

De! Mitől különb a zédesaptya? Aki 4 évig felé sem nézett, aki volt, hogy a születésnapján fel sem hívta? Aki 18 éves kora után egy kanyi gyerektartást nem fizetett, ami nem nekem járt volna, hanem a gyereknek?

Hogy a kislányom a saját diplomaosztóján megjelent egy tőlem örökölt cipőben, egy éveken át vizsgázni agyonhordott nadrágban és egy vasalatlan!!! fehér blúzban, hogy nekem égett a pofámról a bőr, és mikor megkérdeztem, hogy miért nem vitted fel nagyanyádhoz, hogy vasalja ki (anyám még szeret! is vasalni), az volt a válasz, hogy jó az így. És most ennek a vén kövér kurvának a tiszteletére káktélruha, körömcipő????!

Na, ne féljetek, a mutter is berágott a kedvenc "kisonokára"...

És akkor eszembe jut az a rohadt példabeszéd a "megtért (tékozló)" fiúról, aki csak azért ment haza, mert már mindenhonnan kirúgták, hogy többet ért a testvérénél, aki végig az apja mellett volt és kidolgozta a belét? Ez a keresztény Biblia mégiscsak a valóságot írja le... Jó, én rossz voltam, de mitől különb ez a félbűnöző, élősködő dagadt sváb??? Mivel adott ő többet annak a kurva kölyöknek, mint mi?


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Sztem amit írtam, abból kiderül, hogy érzelmileg sem valami nagy was...

Lázadni meg már ebben a korban? Habár... habár...


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 11

Kleó, nagyon gáz...de ki tudja, mi volt az apjában, érzelmileg...olykor egy szülő nem csak az anyagi-tárgyi gondoskodással tud adni, hanem valami mással is, ami megfogja a gyereket...Megaztán lehet, hogy ez egy ellened, ellenetek való lázadás...

 


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 18

Jajj Kleó, ez tényleg nagyon BASSZUS! crying angry


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

A nagyanyjával szembeni "kötelezettségére" figyelmeztettem volna, de mondom, f órát volt itt, és nem is tudtam vele 4szemközt trágyálni.


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Hát nem tudom. Nem kérdezted még ezekről?


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Ezt értem, meg tudom is kb. h miért, csak azt nem értem, h az apja mitől különb? Mikor anno ő maga is megmondta, h teljesen tisztában van az apjával IS.

*

Meg olyan fogalmak is vannak, h "tisztesség" meg "hála"...


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Aham, hogy nem a torta meg az egyéb segítség az, ami befolyásolja a gondolkozását.

Az én apám pl. ad pénzt meg efféle, de nem ez alapján ítélem meg nagyon negatívan, hanem egyéb dolgok miatt (amiket talán nem is gondol, hogy az baj).


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Mármint a gyerök?


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Lehet, hogy olyan perspektívából hoz döntéseket, amire nem látsz rá?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen