Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Nem kellek senkinek,magányos vagyok.

kharzak képe

 

Az a helyzet hogy már annyi erőfeszitésemet felemésztette az egész nő szerzés hogy beleőrülök. szorongok állandoan ha egy nővel kell beszélnem,és ezért inkább eltaszit magától mert tudja hogy milyen félénk vagyok. Probálkozni,probálkozom még de hiába mert mindig jönnek azzal a szöveggek,hogy majd eljön az igazi,ne add fel. Beleuntam,mióta is probálok már nőt szerezni? 3-4 éve ez alatt semmi nem sikerült. Szűz vagyok 28 évesen senki nem volt még belém szerelmes,pedig én nagyon vágyom rá. Terápia talán megoldana valamit,hogy jobb esélyekkel induljak a nőknél,de nemtudom. annyira kilátástalannak találom a helyzetemet,tudom sok a panasz de van igazán okom rá.Szerintem interneten be se lehet nőzni,élőbe meg egyáltalán nem megy nekem,össze rándul a gyomrom és azt hiszem mindenki engem néz közben. Hiába dolgoztam is,ott sem sikerült felszednem egy nőt se.Nem akarok igy élni,tudom én lennék az egyetlen aki változtatni tudna ezen de nem megy. Akik tetszenek nők azok vagy nem irnak vissza,vagy le pattintanak.Zsákutca. Ha van itt a burán valami casanova,nem is kell annak lenni csak ért a nő szerzéshez nyugodtan irjon,nagyon szomorú vagyok és csalódott Sad.


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 28

Hello! Nem vagy egyedül én is ezzel küszködöm de már lassan feladom hogy megtaláljam, paranoid skizo vok 24 eves én is nagyon magányos vagyok teljesen megértelek. 


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 28

Hello! Nem vagy egyedül én is ezzel küszködöm de már lassan feladom hogy megtaláljam, paranoid skizo vok 24 eves én is nagyon magányos vagyok teljesen megértelek. 


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

Bezzeg ha egy csaj ir blogot amiben nyavajog,egyből válaszolnak.....

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen