Ma sem mentem el a pszichiáteremhez

June07 képe

Ma reggel el kellett volna mennem a pszichiáteremhez. Ami nem is lenne gond, hisz nagyon kedvelem őt, már 2000 óta kezel.

A gond a közlekedés. Újbudáról Békásmegyerre kell kimennem, és vissza, ami teljesen kikészít. Különösen odafelé - visszafelé, akárhogy is, de haza kell jutnom. Újabban induláskor pánikrohamot kapok - ezáltal eszem ágában sincs elhagyni a biztonságos helyet, a lakásomat.. Sad Emiatt a barátom ideges lesz, és veszekszik... - nem érti. Szerinte csak kifogásokat gyártok... 

Tud-e valaki segíteni, aki hasonló cipőben jár?

 

June


Offline
Csatlakozott: 2015 dec 13

Lehet érdemes lenne Újbudán keresni pszichiátert, esetleg pszichoterápiás segítséget!


Offline
Csatlakozott: 2014 szep 9

Szia Marci!  

Hát igen, én is többnyire extrém szorongással megúszom, de ma nem. Már aludni sem tudok rendesen, ha másnap mennem kell. Nem iszom kávét, szinte soha, ha mégis, akkor viszont harmincat, hogy rendesen pörögjek :) 

A fő gond az indulással van. Visszafelé valahogy már muszaj jönni... nem mondom, hogy élvezem, de megoldom. Én olvasni szoktam, meg bámészkodni Sad

Viszont az induláskor kb. pisztollyal kéne kivezetni a megállóba....

Üdv: June


Marci88

Szegény. Sad

Nekem is hasonló volt a bajom, mondjuk én nagyon szorongtam, nem pánikrohamom volt. Nekem a Rivotril segített.

Nem tudom mennyi kávét vagy más koffeinos italt iszol, ha minimalizálod akkor csökkentheted a pánikrohamok erősségét.

Indulás előtt beveszel egy fél vagy egy egész adag nyugtatót. Ezt sokan csinálják, a kezelésem elején az orvosom nekem is ezt ajánlotta.

A közlekedési eszközökön már jól vagy? Vagy csak az indulással van bajod? Újra olvasva a blogot már látom, hogy a visszaúttal is baj van.

A küzlekedési eszközökön mindig zenét hallgatok vagy olvasok, az elszokta terelni a figyelmem. Mondjuk ez se válik be mindig.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen