Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Tapizásról, mocskosságról magányosan

intro86 képe

Nos, most lutrira játszok, de amíg írni tudok, addig játszok, reménytelenül is játszok, közben megy a boros kóla, a könnyeimen át, alig várom elfogyjon a kóla és maradjon a bor, amit nem merek magában tolni, de megint egy rohadék ... hosszú ... buzi hétvége. Anno egyetemi szakbulin ittam először .... 3 dl és alig bírtam, attól tartottam kiokádom, persze a minőség. Ez most jó mix, itthoni magányban.

Nem vagyok jól .... persze ha jól lennék, nem írnám rongyosra a szám, a kezem, izé. Fasz ki az emberekből, az elutasításokból, mindenből. Az angol nyelvű bpd csoport az utóbbi posztom elutasította, agyalok, ott hagyom a picsába is, kérdés, a magyar nyelvűbe visszatérek e . SEMMI MOTIVÁCIÓM, SEMMI MOTIVÁCIÓM MÁR ÍRNI, HM, SZERINTEM LASSAN KÉT HETE NEM ÍRTAM EGY ROHADT VERSET SE. MERT MINEK. MÁSNAK ÍRNI? MINEK? LEGJOBB ESETBEN LERÁZ , KÉT SZÓVAL LEKEZEL, ROSSZABB ESETBEN BELEGABALYODOK ÉS MÉG SZARABBUL LESZEK.

NA SZÓVAL,  csak röviden, velősen, ja, ahogy én szoktam :D 

Múlt hétvégén , tudom, rég volt, az a múlt hétvége, de a következmény az elég kitartó bennem, hm, felhívtam az otthoniakat, pff, nem kellett volna. Anyám vette fel, majd meg lett pecsételve az egész hétvége a szarral. Ugye, jött a zárás, és nem volt kutatgattam hátha van jó nacim, ami messze van a kilyukadástól ..... nos, másnap anyám akciózott, apám telefonált, nadrág ügy, faszt, nem kellett volna átmennem, tényleg csak mert ott volt 3 farmer, csak azért mentem át .... és anyám buzira túllépett minden határt.

Jött  a rohadt próbababa effekt, próbálgatni, de felsők is ám, kabát fasz tudja (ezek mellett a bpd-t elismerni, hát azt valahogy nem megy) és ......... valószínűleg disszociáltam hogy bírjam. Bírtam. Folyamatosan tapizott, csak a ruhák miatt, közel mászott az aurámba és TAPI. Az full mellékes hogy közben tombol  a vírus, TAPI.

EZ A TAPI EZ MOST KURVA DURVÁN BETETT. ZOKOGTAM, VASÁRNAP, ROHADÉK MOCSKOSNAK ÉREZTEM MAGAM, JÖTT A KÉSZTETÉS AZTÁN KEZDTEM MAGAM ..... KARCOLGATNI, FELSZAKÍTANI MINDENT. AZTÁN SZERDÁN TERÁPIÁN EGY KATASZTRÓFA VOLTAM. PERSZE DOLGOZOK, LEFOJTOK, OTT ÖSSZE VISSZA RÖHÖGTEM MINT VALAMI ESZELŐS, MÉG AKKOR IS MIKOR TÖK KOMOLYAN: BÁNTOTTA MAGÁT? - KURVÁRA ZAVART A TÉMA, RÖHÖGTEM, TERELTEM, DE KITARTOTT ÉS ADDIG ADDIG - NEM ÉN FOGALMAZTAM, HANEM Ő, CSAK IGEN, VAGY NEM. FASZOM IS. MAI NAPIG FORRÓSÁGGAL TELÍT EL, HA RÁ GONDOLOK. NAGYON KIVOLTAM, HAZAÉRTEM TERÁPIÁRÓL ÉS A RÖHÖGÉS TELJES ÖSSZEOMLÁSBA FORDULT, EGY ÓRÁN ÁT ZOKOGTAM, AZT SE TUDTAM HOL VAGYOK ....

AZTÁN NEM TUDOM MÁR HOGY LETT VÉGE A HÉTNEK, PÉNTEKEN ÚJABB ÖSSZEOMLÁS. KIJÖTTEM A ZUHANY ALÓL ÉS MÉG ÚGY IS A TÖMÉNY MOCSKOSSÁG ÉRZÉSE, - A PSZICHOLÓGUS RÁTAPINTOTT HOGY EZ TÖK ERŐSZAKOSNAK TŰNIK - HÁT MERT AZ IS, ANYÁM NEM MÁS, BUZI ERŐSZAKOS. MÉG MINDIG SZÉTISZOM MAGAM A TÉMÁTÓL. ( AKI ISMERI ŐT, PIC A RELAX FOTEL ALATT ALSZIK - IRIGYLEM HOGY Ő ILYEN FULL NYUGODT, KIEGYENSÚLYOZOTT KISKUTYA - ÉN MEG MELLETTE IS KB EGY RONCSHALMAZ)  Kéne róla verset írni vagy rajzolni, de képtelen vagyok. Pénteken is, az ágyon feküdtem este sírva és vergődve és a késztetésekkel küzdöttem - hogy az önsértés - valamit, testileg tenni magammal - nem feltétlen öngyilkosságra gondolok - de anyám érintése, tapija, az erőszakos, és aztán fullra gyűlöltem a testem, napokig, talán még most is, ki tudja meddif fog ez kitartani. Szóval, szerda, péntek, szétnyugtatóztam magam nem tagadom,

( mindenki össze vissza löki ezt a vírus témát, ebben is még én érzem magam szarnak furának, de amikkel küzdök nap mint nap, engem nem tud érdekelni ! ) 

Szóval, pénteken is nagyon kivoltam, írtam a pszich.nak addig írtam, hogy ha a kezem foglalt, akkor nem fogok magammal semmit tenni, ezért addig írtam, amíg eljutottam addig hogy nem jönnek újabb sírás rohamok.

Felvetettem, mert valóban ez jutott eszembe, hogy ez - ami számomra is gyakori érzés - A MOCSKOSSÁG -  szexuálisan bántalmazott lányoknál szokott előfordulni. Lehet, hogy nekem elég anyám tapija? Közben emlékek tolultak fel - nem tudom, ezek nevezhetők e emlékbetörésnek - ezzel nem vagyok teljesen tisztában - olyan dolgok pl, mint nagyapám - apám apja - szaga - gyakran mondta anyám, olyan szagom van mint a papának, vagy mikor már menstruáltam - KÖRBESZAGOLGATOTT - MÁRMINT AZ ABNORMÁLIS ANYÁM - KÖRBESZAGOLGATOTT - ÉS AKKOR CSODA HA FÉLEK AZ INTIMITÁSTÓL, MEG TABU MINDEN ILYEN, HOGY BASZNÁ MEG MÉG EGY TAMPONT SE BÍROK FELTOLNI ENNYI IDŐSEN. PERSZE SOKSZOR INKÁBB SZÉGYEN, MOST INKÁBB DÜHBŐL ÍROM.

MOST CSAK ISZOK ÉS ASSZEM DÜHBŐL NYOMOM, NYOMOM ÉS NYOMOM KI MAGAMBÓL.

MA SMSEZTÜNK - MERT NEKEM BUZIRA FELTÉTLEN KELL KAPCSOLAT - FASZT, NEM KÉNE - ADDIG SMSEZTEM AZ ILLETŐVEL, HOGY EGY ROHADT SZARNAK ÉREZTEM MAGAM, MÉG SOKKAL ROSSZABBUL, JÓL ODAVÁGOTT MINDENT ...... CSALÁD, FÜGGETLENEDÉS, NEM TESZEM ..... FASZT, AZÉRT DOLGOZOK ÉS SZENVEDEK ÉS MEG AKAROK HALNI MINDEN ÁLDOTT NAP HOGY LEGYEN PÉNZEM, MERT NEM FOGADOK EL SEMMI SEGÍTSÉGET, ÉPP EZÉRT, ÉRZELMILEG MEG SOHA SE TÁMOGATTAK ...

AZTÁN CSETEN MÉG T.HEGYRŐL EGY ISMERŐS, AKIVEL MEGMARADTUNK, KÉRDEZGETETT HOGY VAGYOK, MIKOR MÁSODSZOR ÍRTA KB SÍRÓROHAMOT KAPTAM, DE ÚGY ÉREZTEM, NEM VÁLASZOLHATOK, NEM IS VÁLASZOLTAM, CSAK SÍRTAM ........... MERT KURVÁRA NEM SZÁMIT EZ AZ EGÉSZ BASZOTT ÉLET ÉS KURVÁRA NEM SZÁMÍT HOGY VAGYOK, VAGY KI HOGY VAN.

ÉS AZT MONDOM, HÁLÁM KÜLDÖM, HOGY LÉTEZIK A DISSZOCIÁCIÓ, ( LEBEGÉS, ÉRZÉSTELENSÉG, IDŐÉRZÉK NÉLKÜL, HOMÁLY, TÁVOLSÁG) HOGY LÉTEZIK ILYEN, MERT ENÉLKÜL MÁR RÉG KINYÍRTAM VOLNA MAGAM. NA MOST PONT. HÁT, EZ ERŐBŐL JÖTT BAKKER.

Megosztás Viberen