Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Megéri? - felmérő kérdés

intro86 képe

NOS, NAGYON - NAGYON RÉGEN NEM ÍRTAM. VOLT EGY ILLETŐ, AKI AZ ÜZENGETÉSSEL AZ AGYAMRA MENT ÉS ELFÁRADTAM TŐLE, BAZI HOSSZAN AZ OKOS SEMMIRŐL ...  AZTÁN NEM JÖTTEM, PICSÁBA AZ EGÉSSZEL. NAGYON RÉG.

MOST CSAK EGY FELMÉRŐ KÉRDÉS ELSŐ KÖRBEN - MERT ÉSZREVEHETŐEN A BLOGOKAT NEM NAGYON OLVASSA SENKI, VAGY SEMMI REAKCIÓ - NOS EBBEN A TOTÁL EMBERTELEN VILÁGBAN ÉLEK AZ OFFLINE VILÁGBAN IS:

JOGOSAN VETEM FEL A KÉRDÉST : VAJON MEGÉRI MÉG BÁRMIT, BÁRMIT IS MEGOSZTANOM? VAGY MINDENKI A SAJÁT NYAVAJÁIVAL VAN ELFOGLALVA ÉS EZÉRT A SEMMIBE BESZÉLNÉK?

AKIK - AKIKKEL TÁN NÉHA CHATELTEM IS, MIND ELTŰNT ( MERT NINCSENEK JÓL, EGY-KETTŐRŐL TUDOM, DE VAN AKI SE SZÓ SE BESZÉD, ELTŰNT , AHOGY MINDENKI SZOKOTT AZ ÉLETEMBŐL) , SZÓVAL A BÚRA ELVESZTETTE ÉRTELMÉT SZÁMOMRA.

DE MOST, MOST KIVÉTELESEN ÍRNÉK .... HA SZÁMÍT MÉG BÁRMI IS.

(ÉS EZ MOST EGY FELMÉRÉS, NÉZZÜK HÁNY EMBER VESZI ÉSZRE, HÁNY REAGÁL, KI TUDJA, BIZTOS RÖGTÖN LESZ TÖK SOK, AZTÁN MEG MAJD MÁR SENKI, MANAPSÁG MÁR NEM NAGYON PRÓBÁLKOZOK, SE OFFLINE, SE ONLINE, AZ FB-N SE VAGYOK TÚL NÉPSZERŰ, SZÓVAL, CSAK EGY FELMÉRÉS ..... NÉZZÜK! ) 


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 7

intro86 írta:

... véletlenül se akartam búra-vitát kirobbantani smiley ... rögtön 23 komment lett laugh .... fura lehet, de időnként a legapróbb dolgoktól, verbális és egyéb szóbeli vagy emberi dolgoktól is szorongok és ha ezt veszem észre magamon, inkább eltűnök ..... és maradok búval baszott, egyedül, az ágyamon fetrengve ... 

Hát, messze vagy még attól, hogy olyan IGAZI búra vitát robbants ki. Több kell azért ahhoz. Én csak tudom, hahaha.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Látod, ezért nincs kutyám... crying Az kibírhatatlan, főleg, h sokszor tudom, hogy IGAZUK is van. De írásban??? Ugyan... Face to face, idegenek! Fúj.


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 24

........ mit elindítottam .... hurrá. mindenki itt beszél meg mindent kommentekben.

én már azért is kiszállok, mert semmi hangulatom konfrontálódni ... kb senkivel. elég az nekem, mikor leviszem a kutyát és első körben belefutok egy ... hogy utána azt mondom, inkább le se megyek ... rá se nézek az emberekre, véletlenül se akartam búra-vitát kirobbantani smiley ... rögtön 23 komment lett laugh .... fura lehet, de időnként a legapróbb dolgoktól , verbális és egyéb szóbeli vagy emberi dolgoktól is szorongok és ha ezt veszem észre magamon, inkább eltűnök ..... és maradok búval baszott, egyedül, az ágyamon fetrengve ... 


3
Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 7

Kleó írta:

Eddig nem vettem észre, hogy nem szeretsz Sad Úgy látszik, ilyenfajta értési problémám IS van...

Írok cseten!


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Eddig nem vettem észre, hogy nem szeretsz Sad Úgy látszik, ilyenfajta értési problémám IS van...


Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 7

KK, én téged mindig nagyon szeretlek olvasni. 

Amúgy itt nagy a veszélye annak, hogy félreértjük egymást, például én nem szerettem szmájlikat tenni a mondókámba, de rájöttem, hogy muszáj, mert amikor vicceltem, azt is komolyan vették, satöbbi. 

Meg hát van itt szimpátia-antipátia, mint a való világban. 

Én például nem szeretem, ha valaki nagyon sokat ír, mások meg szeretik. Nem vagyunk egyformák.

 


6
Offline
Csatlakozott: 2014 jan 22

5 éve regisztráltam itt. akkor jobban pörgött a búra. pl. leveleztem 1-2 sorstárssal. Összegyűjtöttem, akik szintén skizoaffektív zavarban szenvedtek, rájuk írtam, megkértem, hogy a skizoaffektív topic-ban írjanak pár sort, mivel mégiscsak egy igen változatos, súlyos betegségről van szó, stb.

most: nihil, üres, pangás, van pár aktív tag és kész. a tagok is egy darabig aktívak, utána elveszítik az érdeklődésüket, nem írnak, nem jelentkeznek be, stb.

az új regisztráltak arra sem veszik a fáradtságot, hogy pár szóban: dg, gyógyszerek, gondok írjanak magukról.

embertelen világunk embertelen lenyomatát látom, tisztelet a kivételnek.

a FB húspiac, pláne nyáron, tele a selfizős nyaralós balgákkal, akik boldogok tudatlanságukban, nem kínozza őket pszichiátriai probléma


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

Ha priviben okoskodik, azt le lehet tiltani. Ha meg topicban, blogban, akkor elküldeni a h.fsz-ra.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Kharzak, a kis vidám. Főleg a párkapcsolatai igen jók! 


9
Offline
Csatlakozott: 2012 máj 29

kharzak írta:

járnék én fel búrára szivesen sűrűbben,de annyi az önsajnáló hogy az már nem igaz

D

Khmmmm....Még jó, hogy te sosem voltál hasonló helyzetben!

Empátia meg elvárások....

Akkor ezek szerint bejött az aktuális gyógyszer kombó...Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

járnék én fel búrára szivesen sűrűbben,de annyi az önsajnáló hogy az már nem igaz


Offline
Csatlakozott: 2015 szep 21

na még egy búval baszott....


12
Offline
Csatlakozott: 2018 ápr 7

Szerintem fedezd fel a búrát! Nem csak blog meg cset van, hanem fórum is, rengeteg topikkal. A Vidám halottmosó... topikban teljesen komoly dolgokról ugyanúgy lehet csevegni, mint komolytalanokról.


Offline
Csatlakozott: 2012 máj 29

Azért jelzem, hogy a blogodra érkezett első kettő reakció érdeklődő, segítő szándékú! Azokat IS észre kell venni!!! És ráadásul nem sokkal a blog megjelenése után íródtak.

Másnak is vannak problémái, más is próbálkozik, küzd, szenved, csalódik stb. Legalábbis akik ezen az oldalon felbukkannak, ők biztos. De azért van ez a felület, hogy ne érezzük egyedül magunkat a nyavalyáinkkal, itt megértést, támogatást, infókat kaphat, szerezhet az ember. Megismerhet hasonló és teljesen más életutakat, amikből erőt meríthet. De ehhez tenni is kell, túllátni a saját bajodon, a másikat is észre venni. 

Azt írod a blog elején, hogy valaki itt az agyadra ment az okoskodásaival. Nem lehet, hogy csak segíteni akart? Nem tudom, csak felmerült bennem, hogy talán félreérthetted vagy ilyesmi.

 


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29


15
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

"Már nem próbálkozok."

Már? Sosem tetted. Hányan és hányszor javasoltuk neked, hogy próbálj te is nyitni mások felé, szólj hozzá valamihez stb. 


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 24

Nem. Tény, nem reagálok senkire és semmire. Jogos. Én se. Már nem próbálkozok. Azért léptem le kb 5 percen belül, mert annyira nincs emberi kapcsolatom, kb 0 / 0, hogy az online szarakodáshoz sincs türelem, hogy itt írogassak, mi a francnak, aztán hogy itt üljek fél órát, órát ... csináltam anno, érzem, olyan függő szinten várok valamit, valami hozzászólást, hogy csak még inkább szorongok és még jobban becsavarodok .... mert ez az na, csak még szarabbul lesz az ember az ilyen online függőségektől. vagy az emberi függőségektől, és asszem, talán kis büszkeség vagy sértődés mondaná belőlem, hogy nincs semmi gáz .... majd egyedül, ahogy eddig is.

Mert eddig is ..... és itt kezdődne, aminek bennem valahol vége szakad. < néma lét > 


Offline
Csatlakozott: 2012 máj 29

Igen ez jogos kérdés. Sokakban hatalmas elvárás van a többiek felé, aztán ha fordul a kocka, akkor rájuk persze nem lehet számítani....

 


18
Offline
Csatlakozott: 2018 szep 23

Én nem kaptam reakciót, választ szinte soha semmire, úgyhogy gyorsan rá is hagytam.

Te reagálsz mások írásaira?


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 16

-kor küldted be az írást, és 20:53-kor már le is lépsz...Offline
Csatlakozott: 2012 máj 29

Szia Intro,

Én el szoktam olvasni az írásaidat. Most is. Írd meg, hogy mi van veled, talán már az is segít neked. Azt meg, hogy senki nem reagál, megértem, hogy bosszant. Régebben nekem is volt egy-két próbálkozásom itt, de reakció híján, feladtam a dolgot. Most néha hozzászólók ehhez-ahhoz, próbálok a "segítségetkérőknek" segíteni, de sokszor még egy "köszi" -t sem kapok válaszul. Na ez is bosszantó tud lenni..... 

Szóval szerintem írj, ha jól esik. Csak ne legyen benned túl nagy elvárás a válaszok számát illetően.

Én sem értem sokszor, hogy miért ilyen halott ez az oldal. Mármint új regisztráció, mint a tenger, de aktivitás alig-alig....

Üdv,

torta

 


21
Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Mi baj van? 

Á, én sem bírom megszokni, hogy sokszor nem reagálnak... aztán folyton kiderül, hogy olvassák, csak... hát csak.


Offline
Csatlakozott: 2018 máj 24

ÁH, MINDEGY IS, VÉGIGOLVASGATTAM ... ÚGY ÉRZEM - AHOGY ÁLTALÁBAN MINDIG ÉRZEM -  . NINCS HELYEM ITT SE - TÖK MINDEGY, MÁR AZ SE, HA NEM REAGÁL SENKI. KILÉPTEM. KIKAPCSOLTAM. ELMENTEM. SZIASZTOK. 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen