Pénz (8.)

HellStone képe

Ma ismét nem bírtam ki, és beleestem a Frontin mellékhatás (?) csapdájába,
elálmosodtam és elaludtam, noha tudtam mi vár majd rám...de annyira jó volt aludni kicsit... kb fél óra után csöng (ordít!) a telefon... felrémülök az álmomból, mi van hol vagyok, mi? Ja elaludtam...és ismét a durván erős pánik-szorongás félelem érzés- ekkor valamiért elszáll a frontin hatása, és ez marad utána. Ez csak nálam van? Na és persze kombinálva a kábasággal... de már nem aludtam vissza, megittam egy jó erős teát... már jobb...

De amit írni akartam... a pénz. Igazából csak annyi hogy miért is akar valaki öngyilkos lenni? Leginkább a pénz hiánya okozhatja nem? Hiszen ha van elég akkor oda mész ahova akarsz, utazgathatsz, egyszóval tiéd a világ... de ha nincs, és nem is tudsz előre lépni, amikor csak a mókuskerék van és nem látod a kiutat, hogy nem jutsz előrébb... na ez viheti rá az embert, és akkor a többi "mellékes" problémát még nem kis tettem hozzá (fóbiák, szorongás stb)... A pénz igen is boldogít, de legalábbis sok mindent megold.


Marci88

Pont emiatt hagytam abba a frontint. Ezek amiket leírsz elvileg mellékhatások de nekem hónapok múltán se szüntek meg. És persze az erös függösítö hatás. Nekem egy másik nyugtató vált be végül.


Online
Csatlakozott: 2010 aug 10

Szerintem nem a pénz boldogít, hanem a hiánya tesz boldogtalanná.


Offline
Csatlakozott: 2014 aug 23

Sok gazdag és depressziós ember van. Nem hiszem hogy köze lenne a kettőnek egymáshoz, sőt. 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen