atarax tapasztalat érdekel

Anonymous képe

Sikeresen ráálltam a Citopramra, 10 mg.

Most megint azon gondolkodom, hogy változtatni kéne, méghozzá elhagyni és átállni, mondjuk csak alvás elősegítésére Atarax-ra, erről jókat hallottam és a benzokat nem szeretem. 

Nekem igazából csak alvás elősegítésre kellne olykor-olykor. A felhők tisztulnak a fejem felett, kisbabám egészséges, nagyobbik lányom is jó úton halad a fejlesztéseknek köszönhetően. Igazából meg lehetne próbálni elhagynia  10 mg citopramot, de előtte keresnem kell egy magán pszichiátert. Jelenlegi pszichiáterhez csak előre egyeztetett időponttal lehet bejutni, akárcsak mintha magánrendelésbe mennék, csak itt többet kell várakozni, ezért keresnem kellne egy pszichiátert. 

A Citopramot még nem hagyom el, várok egy két hónapot vele és csak orvosi felügyelettel.

Atarax tapasztalatra lenne szükségem, hogy alvás elősegítésre beválna e vajon és hogy nem vagyok e kába másnap, mert én a Frontintól másnap kába vagyok és ideges.


Online
Csatlakozott: 2012 dec 29

Ha nem aszol, vegyél be este egyet! Wink A nem alvás önmagában ingerültté teszi az embert...


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 26

Asszem annó ezt én írtam.

Na most ugyanitt tartok. Annyi különbséggel, hogy fél rivotrillt szedek több mint fél éve és mellé semmit, most megint hol alszom, hol nem.

Alig várom már hogy augusztus eleje legyen és konzultáljaka  dokimmal. Valójában ma azon tűnődtem, hogy hogy tud ennyire leleombozni az hogy ha nem alszom iszonytaosan elegem van és ideges vagyok , haragszok magamra. Lehet hogy enyhe kedélyhullámzásom is van?

 

Mindent azért nem kéne bemeséljek magamnak, hajlamos vagyok az önsajnálatra, de van hogy össze tudom szedni magam. Néha azon agyaltam antipszichót kéne a rossz alvás miatt, de erről a  doki lebeszélt, nem látta indokoltnak.

 

 


házikuszmacskusz

köszi. Nem tudom miért. Szeretk élni és kezdek szorongani, amikor délután jön, mert tudom, hogy aludni "kell" és  "kelleket" utálom. Persze, amikor alszom az nagyon jó, hiszen nincs jobb, mit kipihenten ébredni egy szép napra.

ez egy nagyon rossz beidegződés, nem tudom még mindig, hogy elhagyjam e Citopramot, de adok magamnak időt eldönteni... Még a teljes gluténmenetes táplálkozásra való átálláson gondolkozok, Szendi Gábor szerint már kis idővel ettől ( a paleóra való átállással ) el lehet hagyni az SSRI-t. A valeriánát ismerem, de úgy tudom Maoi ként hat és egyidejüleg nem lehet az SSRI-jal, tehát ezért nem szedem. Tyrosine és taurine t szedek.Egyébként bevallom, hogy néha valeriána Reaxot is dobok, annak ellenére, hogy maoi ként hat, nem tudom segít-e, de a placebó hatása mindenképp.


Offline
Csatlakozott: 2010 dec 26

Én anno zyrtec-t szedtem allergíára,jobban kiütött,mint bármi. De a legjobb allergia gyógyszerem volt.....

A szorongásoldókra elég könnyű rákapni, amúgy kétségtelen hogy nyugtat,így könnyebben elalszol tőle. Miért nem tudsz aludni? Ha nem olyan súlyos, kapható gyógynövényes is. Valeriana,sedacur forte,meg ilyenek. De legjobb,ha ezt a dokiddal beszéled meg:-) Ha megy legjobb tényleg egy magándoki,de javaslom érdeklődj utána,hogy kit ajánlanak a környezetedben. Elég zsákbamacska, ha rossz orvoshoz kerülsz,csak árt és otthagyod a fizetésed. Sajnos tapasztaltam:(


Offline
Csatlakozott: 2015 aug 2

Szia Macskusz,

Én is szedtem Ataraxot. Az Escitil mellé írta fel a Frontin helyett az ideggyógyász, mert a 3x1 Frontin mellett nem mertem vezetni, Azt mondta, hogy ezzel simán vezethetek. Persze, hogy lehet vele vezetni, mert egyáltalán nem éreztem a szorongásoldó hatását.

Szóval ha szorongsz akkor inkább a benzok. 

Örülök, hogy jobban vagy!


Offline
Csatlakozott: 2015 okt 12

Szia Házimacsi!
Én kaptam már ilyet, de elég sok gyógyszert tapasztaltam meg addigra, szóval nem nagyon vált be, valszleg ezért.
A dokim azt mondta, ez baba-gyógyszer, mert gyerekeknek is adják nyugodt szívvel.
Amúgy antihisztamin, régebben ennek az off-label hatásait is használták nyugtatónak (Zyrtec és az ún. első generációs antihisztaminok hatóanyagai (klórfeniramin, difenhidramin, clemastin, hidroxizin).
A mai allergiagyógyszerek már nem álmosítanak.
Neked azért beválhat, próbáld ki, esetleg szedj be mellé Magne B6-álom kapszulát.
Sok sikert!


házikuszmacskusz

Köszi a tanácsot. Egyébként nem tudom tudsz-e róla, de ha valaki rossz alvó, az inkább ne szedjen hosszútávon altatót, mert az úgy nem egyészséges, hanem inkább ha lehet alvás elősegítésre szorongásoldót használjon. Én így gondolom,

Egyébként egész délelőtt a tanácsod zakatolt a fejemben, hogy örüljek, hogy jól vagyok és örülök is, úgyhogy köszi!


Offline
Csatlakozott: 2010 dec 26

Szia!

Ahogy olvastam az atarax nyugtató szorongásoldó gyogyszer,nem altató. A citopramot szedd amíg csak lehet,amig csak hat,ne akard elhagyni. Örülj,hogy jól vagy.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen