dupla adag

Anonymous képe

Ma asszem dupla adagot vettem be véletlenül.

Figyelnem kell!


Offline
Csatlakozott: 2015 aug 2

Szia Macskusz,

Milgamma neurot szedtem, az orvos szerint jobb mint a Milgamma. Én mozgásszervi problémákra szedtem, neuropátiás idegfájdalmakra, amikor beállt a nyakam, derekam. Mint kiderült ez nem szimpla mozgásszervi fájdalom volt, hanem szomatikus megjelenése a depressziónak, így érdemben nem segített. Egyébként ez B vitamin, ártani nem ártasz vele ha egy kúrát megcsinálsz, de jó drága sajnos.

Ginkgo Bilobát szedtem feledékenységre, meg a pszeudodemenciámra. Nehéz megítélni, hogy segített-e. Állítólag javítja a koncentrálókészséget, szellemi teljesítőképességet, értágító hatású, fokozza a vérellátást, ezen keresztül van hatása a memóriára.

 

 


házikuszmacskusz

Köszi, jobban vagyok és a feledékenység sajnos fenáll nálam, pedig szerintem nem nagy adagot szedek, mégis. Emiatt Lecitint is szedek, ami nem olcsó. A milgammát is kipróbálnám, az szerintetek jó feledényeségre?


Offline
Csatlakozott: 2015 aug 2

Szia Macskusz,

Sajnos nálam is előfordult tavaly tavasszal többször is, hogy duplán vettem be gyógyszert (Escitalopram), mert elfelejtettem, hogy már bevettem. Többféle gyógyszert szedettek akkor velem, még Ataraxot is szedtem a szorongásra, azokat meg felezgetni is kellett, bizonyos napszakokban.

Utána amikor már tudatosan figyeltem rá, akkor nem volt gond.

Remélem már jobban vagy!


Offline
Csatlakozott: 2015 okt 12

Igen, ilyesmi előfordul a kényszeresen precíz adagolóknál is Sad Ezek a bogyók amúgy is hajlamosítanak kicsit a feledékenységre is.
Ma kezdtem el, és a legmagasabb adaggal indítottam orv. előírás szerint, ami gyanúsan soknak tűnik és valszleg az is, mert kóválygok tőle. Rilex - nyugtató, a Xanax helyett, ami már semmi szorogásoldást nem csinált az utóbbi időben.


házikuszmacskusz

Nekem is eza  mannyiség van előírva. Csak én kétszer vettem be tegnap reggel. Hulla voltam délutánra, zombisodtam.

De ma már nagyon figyeltem. Egy hét adagját előre kiszámolom, tehát már csak 3 szem van vasárnapig, ezért le fogom tudni magam ellenőriznia  jövőben! 

Te mit szedsz? Mit javasolt a doki?


Offline
Csatlakozott: 2015 okt 12

Sad
asszem én is, csak nekem ez a mennyiség van eredetileg előírva, de dupla adagként érzem, szóval ez így sok lesz, ahogy a doki előrendelte.
Jobbulást Macskusz!

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen