Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

Elindult az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet munkatársainak depresszió vizsgálata, melyben EEG jelek segítségével azonosítjuk a depresszió jelenlétét, érzelmileg pozitív, negatív és semlegesebb szavak bemutatása mellett. A vizsgálat az Amerikai úti központban (1145 Budapest, Laky Adolf utca 44.) zajlik, a részvételért cserébe okosórát ajánlunk fel. A vizsgálat megközelítőleg 50 percet vesz igénybe. Részvételi szándékukat és a kutatással kapcsolatos kérdéseiket az [email protected] email címen jelezhetik. Segítségük, részvételük reményében: Dr. Kapitány-Fövény Máté (kutatásvezető)

A szorongásos betegségek nyomában, a dadogás vezérfonalán.

felhasználó képe

A bejegyzések a stutteringforum.com-ról valók, ahol megtalálható a kontextusuk. Nem tervezem, hogy lefordítom a szövegeket, az esetenként suta, túlerőltetett és hibás angolságomért pedig elnézést kérek. - A dadogásra kidolgozott felfogás az egész pszichiátriára kiterjeszthető, a pszichiátria elhibázott elméleten alapuló gyakorlata általa teljes mértékben kiküszöbölhető. - - All posts are from stutteringforum.com, where you can find their context. I apologise for my English is far not beyond exception. - The view I developed for stuttering is extensible to psychiatry in its entirety, eliminating its harmful practice which uses false conceptions.

 

Lapról lapra érdemes olvasni. Ha a "stuttering"-et behelyettesítjük a magunk szorongásos problémájával, a dolog egy kis gondolati munkával nagy átfedéssel működik. 

Megosztás Viberen