Munka vs. betegség

dia11 képe

Dióhéjban annyit kell tudni rólam, hogy (egyelőre) teljes munkaidőben dolgozom egy alapítványnál. Vannak nálunk megváltozott munkaképességű ügyfelek. Nomármost. Én balga, elmondtam, hogy szorongok, és kivettem egy hetet betegszabira. Nem sokkal később kérdés kérdést követett.

Most úgy állunk, hogy a főnököm szerint nekem is le kellene százalékoltassam magam - de azt mondja, hogy amúgy minden maradna a régiben (fizu, munkakör stb.). De nekem itt valami nagyon nem tetszik - azt is mondta, hogy néha látszik rajtam, hogy nem vagyok a helyzet magaslatán, bár az is, hogy próbálom kontrollálni magam.

Mit gondoltok?


Offline
Csatlakozott: 2012 dec 29

Ne hülyélkedj, és ne hagyd magad! Tod, h én kb. ugyanazt a munkát végeztem, mint te, és magam döntöttem a le%olás mellett. Soha, senki nem akart elküldeni... Ezt a melót úgymond normális ember nem is tudja/bírja csinálni... Feladja. Ne hagyd magad, hogy más adassa fel veled!!! Vannak más mhelyek is!


Online
Csatlakozott: 2018 okt 16

Ha minden maradna a régiben, minek legyél leszázalékolva? És ha egy új munkahely lesz majd kilátásban, akkor százalékoltasd vissza magad?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen