Tél

Darksoul képe

Csöndben, méltóságteljesen köszöntött be nálunk a tél. Lassan takarta be a tájat az első hó, így költözött ismét szivembe a gyász. Nem tudom már törve, zúzva, hajat tépve ordítani fájdalmam. Csendben fájok, a felszakadt sebet sem kötözöm már, hadfollyon ki a méreg a véremből. Így van jól, nem bánom.


házikuszmacskusz

én meg olyan vagyok, sokat foglalkoztam azzal, hogy biztos nem megfelelő a viselkedésem társaságban, nem illő, ahogyan megnyilvánulok meg ilyesmi. És én esténként mindig lejátszottam magam előtt az aznap történteket és "ostoroztam magam" amikor visszamentem a helyzetbe és rájöttem nem azt kellett volna mondani, vagy csinálni. És olyankor csak vádoltam magam és nem tudtam aludni.

Egyébként tudod ki a vádló? Azért kérdem, mert írtad, hogy vádlod magad! A nagy Vádló? A bukott angyal, Sátán! A mi Mennyei Atyánk, akinek egyszülöttje elszenvedte bűneinket, megváltott minket a bűn alol.

Aki hiszi, hogy az Atya fia a Krisztus, az megigazul, vagy mondhatnám úgy, a megszentelődés útján halad, mert az Atya formálja. 

Aki hisz, annak nincs aggódni valója. és ezt most neked is és magamnak is írtam. 


Offline
Csatlakozott: 2015 jún 2

Én is úgy gondolom, hogy ez a testnek nevezett valami csak csomagolás és egyfajta tároló, hogy tudjunk mozogni az anyagi világban és a halál után oly mindegy mi történik már vele, mert azok már nem is mi vagyunk többé. De közben meg ez a tároló azért van, hogy elérhessük vele a céljainkat a világban és ezért karban kell tartani, minél tovább üzemelhessen. Mondjuk nem mindig egyszerű így gondolni rá az tény, én is küzdeni szoktam magammal.


Offline
Csatlakozott: 2016 jan 3

Szeretek titokzatosnak lenni. Nem jöhet senki túl közel. Róka vagyok, nem szelídülök egy könnyen.

Pengével szoktam. Jaaj, megint rámjött az az érzés, hogy ez a test, ami nekem van csak csomagolás, egy tároló, amiben a lelkem él. Jelentéktelen. Sokat szoktam ezen gondolkozni, de gondolom ez sem jó. Ebből a szempontból sok gondolatom nem jó.

Ahogy mondani szoktam: "A gondolatok a végetérésről nem hagynak el, azok velem járnak."

Nem tudom, hogy jó-e nekem (mármint az önpusztítás). Én csak azt tudom, hogy ha eszembe jut, hogy nem voltam megfelelő, akkor utálom magam. A hibáimért büntetem magam. Sokat vertek régebben a szüleim ha hibáztam. Megszoktam már.


házikuszmacskusz

Egy szerettedre gondoltam, mondjuk aki körülötte/veled él/élhet és látva a te szenvedésed aggódik érted!  Mondjuk esetleg ha nem partner, akkor mondjuk anyukád...

Ha nem akarod nem fejetegetek, bocs, csak nagyon titokzatos vagy.

Bántod magad? Mivel?

És az neked jó?


Offline
Csatlakozott: 2016 jan 3

Honnan gondolod, hogy van valakim és, hogy másra vágyom? Aranyos, hogy így fejtegetsz. Én azt gondolom, hogy megérdemlem a szenvedést, hogy téged idézzelek "ízt találok benne". Nem tudom magam szeretni, így újra és újra bántom magam. Próbáltam változni, de egyszerűen azt hiszem elromlott bennem valami. Nem látom már a világot úgy ahogy régen. Már nem merek és nem tudok szeretni.


házikuszmacskusz

Vajon mások örülnek-e a hónak?

Vajon van-e olyan ember, akinek a szívéből vér folyik, látva a szenvedésed? vajon megpróbálod-e nem mutatni a szenvedésed miatta? vagy inkább elpuszítod őt is lassan-lassan.

Igen, tudom, nem ő kell neked! Másra vágysz. 

Igen, magányos vagy.

Sok van benned, amit meg kellene mutassál magadból a világnak- talán úgy érzed! 

Jómagam is sokáig töprengtem azon, hogy újabb szeletkéjét írjam-e le az élet sokszínűségéről, aztán a könnyebb utat választottam:

Hátradőltem karosszékemben, elővettem egy remekművet, vagy ponyvát és engedtem, hogy vigyen, amerre akar. Mugúntam a tengelyem körül prörgni.

 

Vagy megszereltem a bringámat, az ajtómról hőlégfúvő és spakni segítségével leszedtem a zománcfestéket. Amikor megteszek valamit a jobb környezetem érdekében és a rendezettebb lakókörülményeim érdekében, jómagam is sokkal jobban érzem magam.

Neked is hasnonlókat kívánok mindennapjaidban, hogy élhetőbb életed legyen. 

Van, aki a szenvedésben is "ízt" talál, ha már megúntad válthatsz.

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen