Lógus, Áter - Út a segítség felé

csilla96 képe

Régen írtam már. Elkezdtem naplót vezetni szinte naponta. Ez jó, csak az a baj, hogy elhanyagolom a blogomat itt a Búrán.

Ami eddig történt: 

Végre segítséget kértem. Bementem a családsegítőbe, beszéltem. Kért a nő (Andrea, akivel beszéltem) időpontot a volt áteremhez. Most megint Ketilept prolongot szedek, 200 mg. Szart sem ér, csak álmosít. De ugyanúgy kavarognak az érzelmek bennem. Ugyanúgy ki akarom nyírni magam. 

Lógus még nincs, a leendő lógusom áprilisban (akkor lesz következő kontrolling) beszél majd az áteremmel. Remélem jàrnom kell majd hozzá is. 

Bár női lógus lesz (eddig S férfiakban jobban bíztam. Meglátjuk, mi lesz.

 


Offline
Csatlakozott: 2017 feb 1

Egyéni terápiára nem járok még, majd áprilisban beszél a leendő lógusom a pszichiáteremmel. Az élethelyzet változás jót tenne szerintem is.


Offline
Csatlakozott: 2020 nov 18

Lehet, h gyógyszertől nem is lehet sokat várni. Egyéni terápia szokott segíteni? Élethelyzetváltozás szerinted segítene? 


Offline
Csatlakozott: 2017 feb 1

Szia!

A szokásos depresszió, szorongás... Nem fogja fel, hogy nem hat, makacs doki. Mondtam neki, amikor felírta, hogy ez nem hat. Azt mondja, ő nem tud mást felírni, mert semmit nem szedek, mindent abbahagyok. Miért szedjek olyat ami nem hat? Megint kivagyok, szarul vagyok, vágni akarok... 


3
Offline
Csatlakozott: 2020 nov 18

Szia! 

Április még nagyon messze van. Nem tudsz korábbi időpontot kérni? Nem jó, h olyan gyógyszert szedsz, ami nem hat. Ennél már az is jobb lenne, ha be sem szednéd. 

Milyen tünetek, gondok miatt kértél segítséget? 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen