Apória avagy leszarjuk a problémát és éljünk?(amikor a problémád már a farkadra is kihat)

Anonymous képe

Sebezhető,aki pszichiátriai beteg,úgy álatlában véve a betegsége miatt is,de ebből kötvetkezően szociálisan is,egy ilyen személy nemigazán tudja érdekeit érvényesíteni,bizonyos és sok esetben.

Én még nem láttam olyat,amilyen én vagyok,"beteg".

Alábbi tüneteim: ha sokat vagyok otthon,sokat számítógépezek,(26 órákat kb),akkor,és egyébként is folyamatosan szívtüneteim vannak,új tünet,hogy mára fejemben is érzem a pulzálást,szó szerint,érzed,ahogy lüktet a szíved,a fejedben.Rángatóznak az arcom izmai,harckocsi-szívdobanással kelek,és fekszek le.Fülcsengés,nehézlégzés,egyéb.

Ha van itt valaki,barátnőm,aki mellett szintén feszengek,akkor nem érzem annyira pl az "agy-lüktetést",vagy mert nem figyelek rá,vagy más,biopszichológiai okok miatt.Egyébként új fejlemény,hogy ha itt alszik a barátnőm,én egész egyszerűen nem alszok ott,ahol ő, alszik a szobámban,én meg levonulok(az emeletről)az irodába,és matracon alszok. Neki is megmondtam,nem miatta,egyszerűen nem akarok feszengeni,jobb úgy nekem.(több éves kapocs,de még így is mellette feszülök a legkevésbé). Régen nem volt ilyen,régen simán elaludtam más barátnőm mellett,sőt,még ez év januárjában a mostani nő városában együtt is laktam vele egy darabig,1 hónapot,együtt keltem,feküdtem vele,de a végére már bekapdostam a Rivotrilt,és olykor egy antipszichotikumot is.

Otthagytam az iskolámat,passziváltam,4 hónapot jártam be,széthurcoltam magam,rivotril-al. De büszke is vagyok magamra,mert életem első egyetemi ZH-ja kicsit az átlag felett volt.(direkt kiszámoltam).

Megy a kuksolás most,de ennek ellenére kicsit "hipomán" is vagyok állítólag,tele vagyok ötletekkel,sokat agyalok,mit lehetne kezdeni,mibe belefogni,a családom pénzügyeibe is élénken "beletorzsalkodok." Jövő szeptemberben úgy szeretném folytatni az iskolát,hogy van már nyelvvizsgám,jobb esetben. Keresgélek ismerőst,akivel megállapodhatok ez ügyben.(volt iskola pl,de nem merem felhívni őket,testvérem is jár oda korrepetálni,engem is ismernek,de nem úgy,mint egy kezesbárányt,na majd valamit találok..)

Ez a mocskos betegség/probléma/degeneráció a szexualitásomra is hatással van,leírok egy érdekességet,hátha valaki elolvassa:Például,amikor ott laktam a volt nőmnél,1 hónapot,távol a  saját lakhelyemtől(nem szedtem semmilyen gyógyszert),akkor megfigyeltem,hogy a 3-4. hét végére a nemi szervem nehezen erektál,nehezen merevedik.Kész szégyen volt.Egyértelmű,hogy egész hazajövetelemig izgalomban volt a testem,az agyam,stresszelt a testem,feszengtem,szorongtam.

Aztán hazajövet,amikor a nő jött fel,nagyon könnyen erektáltam. Másik nővel is volt hasonló,az  csinos volt nagyon(ott meg ez is problémám volt),meg mindig emberekkel kellett érintkezzek így vagy úgy,aztán legelső alkalommal erektáltam,de nem olyan gyorsan,vagy nem is tudom. De az fix,hogy az állandó izgalom hazavágja a dolgomat is. Második,vagy tán 3. alkalommal már nem panaszkodtam magamban ilyenekre ezzel a lánnyal sem. Talán kezdtem megszokni,de mivel rohadt szép volt,ez a megfelelési kényszer kicsit latba vágott,ennek ellenére a hölgy nem panaszkodott(tényleg nem). De azaz egy hónapos turné végén jelentkező nehéz erekció az nagyon megmaradt a fejemben. Az volt a durva,hogy a végén felhívtunk egy konzumlányt is,és egyszerűen nehezen merevedett be,amikor a gumit húzta.akkor meg egyenesen kivégezte az erekciómat.(4. héten)

Ennek ellenére intenzív szexualitásom van,sokszor úgy is,hogy már felforr a fejem,vagy más ,ráadásul sokszor felelőtlen is vagyok,mert hát na...Aki mellett el tudom engedni magam,annál  kijön azért belőlem,ami talán vagyok.(férfi)

Tegnap feljött hozzám a volt b.nőm,jót tett,megnyugodtam picit. De még előző napokban,az itthoni döglés miatti felfokozott testi tüneteim,és nyugtalanságom okozataként,bekaptam egy szem antipszichotikumot-amely korábban segített,20 %-os emberből lettem kb 80%-os ember -,de iszonyat rosszul éreztem magam,még inkább fokozta a bajaimat,el sem álmosított(sajnos,ez volt a mellékhatása mindig),elvileg aludnom kellett volna tőle,de semmi...

Rivotril van most palettán,de az tényleg nem old meg semmit. Ugyanúgy erőszakolom a szervezetem/testem,amikor emberekkel érintkezek.

Valami tanfolyamot is elkezdhetnék,akár a jogosítványt megszerezni,de a nyelvvizsga a legfontosabb most. Sok elképzelésem van,de például a családom támogatását akarom,mert én egyelőre nem akarok áldozni pénzügyileg(pl),de sajnos itt nem igazán megértőek.(De még jó,hogy vannak).

 

Szóval nektek mi a véleményetek?

 


Csetnik

Hm.köszike. Igazából nekem a stresszt kell csökkenteni,és elmúlik ez a szar.

Amúgymeg,lehet nincs is semmi bajom,csak túlizgulok mindent.

EGyedül tényleg az a 4.heti nehéz erekció maradt meg a fejemben. De a konzumcsajra(szőke kiscsaj volt)is nehezen állt fel akkor,1 havi izgalomban lét után,aztán még be is csapott a kis...,mert elkérte a pénzt a semmiért,ment a balhé,mire nem problémáztunk,kifizettük.

 


Offline
Csatlakozott: 2014 jan 22

jó és őszinte írás erről a gyakori problémáról

olvasd el a kriston - intim torna férfiakanak, melyben szó esik a lélek- és farokműködőképesség összefüggéseiről


Offline
Csatlakozott: 2016 nov 15

borderfunky írta:

Szia!nekem nincs sajnos véleményem,de tetszik az őszinteséged.Az internetezésbe állítólag bele lehet halni,agyvérzést kaphatsz,olvastam ilyet.Valami japán csávó így nyírta ki magát,nem tudom mennyi ideig nyomta,de olvastam,hogy belehalt.Szóval vigyázz ezzel!

 

Á, ehhez nagyon sokat kell netezni. napi 10 órával sem lesz, csak szemproblámád és fügsz, mondjuk, egy oldaltól!

Az élet szép, de nem minden esetben. Aki pszichésen beteg, úgysem fog soha teljes életet élni, legfeljebb törekszik rá, lesznek vidám és szomorú napjai, mert él, csak másképpen. Ha ezt el tudja fogadni, akkor elvan, de sohasem felszabadultan boldog. Saját tapasztalat.


Csetnik

Áhh,nekem ez csak pótcselekvés,amikor itthogy b**om a rezet.

Néha már kidobnám az utcára a gépet(najó,ez csak most fordult meg a fejemben,ahogy írom ezt Laughing out loud),mert ideragadok. Laughing out loud

Nem ad célt semmi,ha meg túl erős a cél,akkor az nem kóser,ha viszont jó a cél,el bírom viselni,akkor oké. Cél: nők,nemes dolgok,pikáns dolgok,bulik,alkotni valamit(ezek mind az én fogalmaim,de én tudom,mit takar Laughing out loud )

 A sulit valahogy ki kéne járnom.


Csetnik

szia Holdfény.

Istenigazából nem menekülök. Laughing out loud Egyszerűen feszült vagyok Ember közelségben. Hiszed vagy sem,hiszik vagy sem,engem ez készít ki. Mert ha nincs ember az utcán,nem feszülök.(ha hirtelen eltünnének,még az elején feszülnék,ki kéne heverjem a traumákat Laughing out loud)

Egyszerűen,vagy nem voltam elégg szerelmes abba a lányba,és akkor ugye a szokásos emberekkel szembeni feszkóm volt meg,vagy ha szerelmes is vagyok,akkor is van ez. Nem tudom.De hidd el,nem menekülök semmi elől.

Ez olyan,mintha Te állandóan feszült lennél a békáktól,de nyilván tudod,hogy oktalan a feszültséged,de mindhiába,ha békák mellett vagy,mindig feszülsz.

Azért egyszer kíváncsi lennék,konkrétan mi a  baj az agyammal,de szeirntem addigra már nem lesz lehetőségem megtudni,vagy hát,ki tudja... Laughing out loud hogy fejlődik az orvostudomány.


borderfunky

Szia!nekem nincs sajnos véleményem,de tetszik az őszinteséged.Az internetezésbe állítólag bele lehet halni,agyvérzést kaphatsz,olvastam ilyet.Valami japán csávó így nyírta ki magát,nem tudom mennyi ideig nyomta,de olvastam,hogy belehalt.Szóval vigyázz ezzel!

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen