Borderline és az egyedüllét

Bonnibelle7112 képe

Sziasztok!

Őszintén nem is tudom, hogy hogyan kezdjem, de egyszerűen belém hasított egy érzés, hogy ezt a témát megosszam egy olyan helyen, ahol nem egy sorstársam fordul meg és esetleg hasonló problémája van mint nekem. Már kicsi korom óta szenvedek attól, hogy nem tudok egyszerűen beilleszkedni vagy ha valami módon találok barátokat azok hamar elhagynak, pedig harcolok azért, hogy mellettem maradjanak még is mindig az a vége hogy eltávolodnak tőlem.. Két hete kórházba kerültem idegösszeomlással és ott diagnosztizáltak Borderline személyiségzavarral, ADHD-val és alkalmazkodási zavarral. Valamelyest összeállt a kép, a magyarázat az érzéseimről, de ettől független azt érzem senki nem akarja ezt megérteni.. egyedül maradtam a betegségeimmel és a problémáimmal, üresnek és átvertnek érzem magamat.. 
Esetleg aki hasonlóan érez, annak megköszönném ha elmesélné nekem a történetét és hogy hogyan kezeli a hasonló nehézségeket.
☺️❤️


Offline
Csatlakozott: 2020 okt 21

Talán azért mert nem ismerik ezt a betegséget és elijesztem őket a hangulati problémáimmal, néha úgy érzem mintha nem is én lennék aki éppen cselekszik, csak utólag tudom, hogy nem helyes amit tettem és olyanokat bántottam meg akiket szeretek és fontosak nekem, de még is milyen rossz képet alkottam abban az adott pillanatban róluk mennyire negatívan álltam hozzá akár egy apró kritikához is.

Egyébként köszönöm szépen :) heart Kaptam Lamolepet, remélve hogy valamit segít.


Offline
Csatlakozott: 2020 okt 21

.


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 15

Miért hagynak el, távolodnak el a barátok? Látod ennek valami okát, pl. a te viselkedésedben?

Jobbulást! heart Kaptál gyógyszereket?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen