Emlékeztető magamnak

Bogi képe

Nem piálhatsz csak azért mert szomorú vagy és mert nagyon szorongsz!(ennyi erővel mindig azt csinálnám hisz majdnem mindig az vagyok,és mindig szorongok)És főleg nem egyedül!Azt a bizonyos határt nem ismerem

Igen,ez a mai tanulság:) 


Offline
Csatlakozott: 2023 jan 12

Ismerős ez a szituáció. Én is alkoholt használtam szorongásra. Az utóbbi időkben rengetegszer ittam egyedül, főleg mikor ürességet éreztem. Be kell látnom, hogy problémám van vele, mert ha elkezdek inni nem bírok leállni és az ürességet sem tölti ki.

Tavaly év végén már sikerült majdnem két hónap ital nélkül. Aztán jött a Karácsony és vele az üresség és magány... De szilveszter óta nem ittam. Idén kontrollálni fogom ezt a problémám én is.

Sok sikert hozzá neked is!


Offline
Csatlakozott: 2022 jún 10
Szia,úgy értem hogy főleg egyedül nem ihatok(meg amúgyse kéne)

Offline
Csatlakozott: 2018 máj 21

Szia kedves Bogi,

Mit értesz az alatt, hogy és főleg nem egyedül!?

Üdv,

M

 


Offline
Csatlakozott: 2022 jún 10

Hát mikor milyen:) van amikor sokat beszélek de össze vissza,sírós vagy épp pörgős.általában össze vissza  beszéd aztán teljes képszakadás


Offline
Csatlakozott: 2018 okt 15

Miért, milyen az erősen ittas Bogi? Smile


Offline
Csatlakozott: 2018 júl 24

Én meg pont azért piáltam tegnap, hogy tudjak szomorú is lenni.. kinek a pap kinek a paplan..Laughing out loud érzelmi szinten is vannak elakadásaim már. Néha csak szimplán nyomott és sivár vagyok.. annál még szomorúnak is jobb lenni.


Offline
Csatlakozott: 2022 nov 16

Velem is előfordult párszor, de tanultam belőle Smile

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen