reggelek

bluesugar képe

oké, szóval a reggelek a legpocsékabbak. ahogy kezdek kilökődni abból a zavaros burokból, amit az elmém terít rám álmok képében, leomlik rólam, és a tudatom lassan kezdi betölteni a valóság képkockáit. és mondhatom lassan de biztosan beáll újra a megszokott kurvaszar-hogy-ezen-a-bolygón vagyok, és egyáltalán mi a faszt keresek itt érzés. 
20 éves vagyok, annak a határán, hogy amit lehetett azt elbasztam, és amit még nem, azt most fogom. szóval jönnek ezek a képek reggelente.
nyitva volt az ablak, és megéreztem az őszt, miközben valami hat évvel ezelőtti emléket kapcsolt hozzá az agyam, a szememet még nem nyitottam ki, és arra gondoltam, istenem mennyire súlyos a valóság, és miért emlékszem mindenre ennyire szívtépően élesen. 
biztos vannak azok az emberek, tudjátok, akiknek felpattan a szeme reggelente, kávét csinálnak, benyomják a tv-t, van olyan világos fényes nappalijuk ahol az asztal közepére egy szál virág van állítva egy egyszerű vázában, csak simán felébrednek és elkezdődik a nap,tele lendülettel és jövőbetekintéssel. 
én úgy kábé a 2675. indulni nem akaró reggelembe zuhantam bele a mai nappal, és tudom, hogy még óráknak kell eltelniük, hogy egyáltalán neki tudjak kezdeni bárminek, amellett hogy a feltörő bizonytalan és kétes eredetű gondolataimat elzárjam a nekik megfelelő kényszerképzet-rekeszbe, mint egy hatalmas raktár, ahol a káosz egy rossz mozdulatnyira van attól, hogy beterítsen mindent.
szóval hurrá, itt vagyok, és talán ami leginkább elszomorít, hogy én tudnám szeretni ezt az életet,  egyszerűen nincs meg a csatorna, ami összekössön engem a valósággal.


Offline
Csatlakozott: 2014 máj 24

"...én tudnám szeretni ezt az életet, igazán tudnám, egyszerűen nincs meg a csatorna...."

 

miert nem probalod meg te megcsinalni a " csatornat " ! ? mert az eletnek valojaban van szep pillanatai is amiert szeretni is lehet az eletet !

 

"...

20 éves vagyok, annak a határán, hogy amit lehetett azt ***, és amit még nem, azt most fogom...."
miert gondolod, hogy csak te vagy igy evvel ! ?
minden embernek vannak sikerei es minden ember sokkat elrontot, ez az elet ....
szerintem, a 20 ev, nem egy hatar ! hannem egy kezdet lehet egy uj es szep eletre, oly sokk szep dolgok meg varhatnak az eletben ! de, ha ugy gondolkodol, hogy ugyis mindent elrontol majd, hat lehet el is foggod rontani ! ? mi ertelme van igy gondolkozni ? alapozni a rossz multra ? nem jobb, a multrol a VOLT al gondolkodni, rossz volt ! de jobb lesz, mert ugy akkarom en !

eddig, nem ment igy ahogy gondolkozol, mi lenne ha megprobalkoznal maskep gondolkodni, jobb lesz majd egyszer ! csak turelem kell hozza, hogy kivarjam !
mindez, ingyen van ! nem kerul semmibe ! es ha latod, hogy rosszul ment eddig, nem jo lenne valtoztatni rajta ! ? jo lesz, jobb lesz, mindahogy volt !

sokk sikert ! es egy jo es szep heted legyen ! Smile


Offline
Csatlakozott: 2014 szep 13

nem is az , hogy mit. valahogy nincsenek rá meg a szavaim egyelőre, de ha lesznek majd leírom. 


Marci88

Mit csinálsz minden nap ami ennyire kikészít?


Offline
Csatlakozott: 2014 szep 13

minden napot végigcsinálok, tényleg, résztveszek mindenben, amiben lehet, ott vagyok a végéig de olyan mintha egy nyers húst vonszolnának végig ezeken a programokon, ugyanaz a pokol van belül, csak közben próbálok nem kiesni a körforgásból.(már kiestem)


Marci88
"masemtörténtsemmiamiértérdemeslenne érzés"
Ezért kell megpróbálni erőtgyűjteni és végigcsinálni a napot. Nekem volt olyan, hogy teljesen rosszul indult a napom, de a végére már egész jó lett. Tudom nem könnyű megtenni, de hidd el segít.

Offline
Csatlakozott: 2014 szep 13

azért az esti frusztrált masemtörténtsemmiamiértérdemeslenne érzés még ráver egyet a reggelekre, ha nem lenne elég. Smile


Offline
Csatlakozott: 2014 szep 9

Átérzem én is, reggel a legrosszabb! Kinyitom a szemem és már be is villan az első rossz, aggasztó gondolat, amitől az egész napom még rosszabb és nyomasztóbb lesz. Nem akarok felkelni, nem akarok kimenni az utcára, és nem akarom, hogy bárki is hozzám szóljon. Ne kelljen megint ugyanazt végig csinálni, mint mindig Sad


Marci88

Sok reggelem nekem is így indul. Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy valahogy erőt veszek magamon és így is végigcsinálom a napom. Persze nekem is van olyan, hogy nem megy és ki se kelek az ágyból, de ezt nem mindig tehetem meg.

A valóságból én is sokszor menekülök, de ez nálam csak így megy.


Offline
Csatlakozott: 2014 szep 8

Átérzem a szitudat az utóbbi időben nekem is a reggelek a legnehezebbek. Sad

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen