Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

örömtelenség

armi képe

Vicky Pollard

nem bántottál. én is vonulok vissza az egérlyukba. most minden fáj. egyszer vége lesz, vagy így, vagy úgy.


Vicky Pollard

köszi. nem segíteni akartam, csak sztem sorstárs vagyok. de legalább voltál erős ahhoz, h egyenesen leírd, mi van, és ezt díjazom. a nagyonnormálisak általában erre se elegek.

üdv.

 


Vicky Pollard

tudom. értem.

érdekelnének a konkrét személyes körülményeid, hogyan élsz, de ez nyilván magánjellegű téma. ha van kedved, írj privit. én is szabadabban tudnék megnyilvánulni magánüzenetben.


Vicky Pollard

végül is a nihil meg a nagy süket csönd is élet, ha nem is ideális :/...


Vicky Pollard

armi, mit jelent nálad a c-típusú személyiség(zavar)?


spellbound02

csak akkor lesz jobb a következő élet ha jobbat akarsz elérni.azaz itt ugy élsz hogy a következő jobb legyen.


Vicky Pollard

a c-típusú személyiségzavart nem ismerem, csak a többit. (de azt jól, sajnos).

nekem is nehéz a kommunikálás, mert fáj.  néha annyira fáj minden, h lefagy az agyam, mint egy számítógép, és mozdulatlanul vagyok órákig. ez új jelenség. még mindig jobb, mintha a fejem verném a falba vagy felakasztanám magam, ilyesmi.

akkor neked van reményed, h legalább a következő élet jobb lesz. az is valami. én nem hiszek benne, gondolom, ha erőltetem, akkor se fogok, szóval nem erőltetem:]


Vicky Pollard

próbálj azért kommunikálni. amíg itt vagy. írj magadról, bármit.

a vonatok nekem is csábítóak, de nem vonatoztam már úgy másfél éve. de fura. hiányzik. a dübörgés is, főleg az.

igen, a magányba bele lehet betegedni. pontosan az élem át. a halál hidegen hagy, valahogy már ez is tök mindegy. hamarosan elvégzi a természet.


Vicky Pollard

armi, hogy oldódott meg?!


Offline
Csatlakozott: 2012 ápr 30

Neha be kell ismerni magunk elott is , hogy padlora keultunk A legtobben magvarjuk azt a pillantot mikor mar az agyunk es a lelkunk uvoltozni kezd es ha nem valtoztatunk meg valamit megunkban eletunk vegeig uvoltozni es orjongeni fogunk odabent . Miert is kell mindig jonak lenni ? miert kell mindig elfojtani a negativ erzelmeket ? persze , hogy ebben felemesztodik   az ember janya (fia). Soha nem leszel mindig mindenkinek jo ember , mert mindig lesz olyan valaki akinek nem vagy eleg jo ,eleg szep ,eleg okos ...... es  sorolhatnank . Lehet nyujt egy paranyi vigaszt nemi erot ha masokon segitunk de nem hinnem , hogy ezekkel a cselkedetinkkel megvalthatnak magunkat .

A magany ,az ertetlenseg ,a szeretetlenseg mind olyan eles szog az ember lelkeben ami mar szinte a szemlyisege resze . Ezeket nagyon nehez lecserelni es  bele is lehet betegedni .Minden emberben ott van a megfelelesi vagy de olykor eleg az is ha magunknak sikerul valamennyire megfelelni .

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen