Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Apró kis szarságok...

amarilla képe

Biciklivel kezdtem járni munkába, a gyerekülést is rászereltük, mert sokszor én hozom-viszem a kisfiamat az ő óvodájába munka előtt vagy után.

Ma is bicajjal mentem, és mivel erősen havazott, betettem a bicajomat a tető alá, ahol a babakocsik szoktak állni. Le is lakatoltam.

Munka után keresem a bickilimet, sehol.

Kis időbe telt, amíg megtaláltam, az óvoda kerítésén kívül. Méteres hó állt rajta .

Vizes nadrággal értem haza.

És út közben majdnem sírtam. Ki lehetett az a bunkó - gondolom, felmérgelődött szülő - aki ennyire lelketlen volt ma velem?

megvigasztalódom lassan. Már főztem egy teát, és arra gondolok, hogy basszus, milyen vadregényes volt ma a gyerekekkel felmenni a különbusszal a síkurzusra, be az erdőbe.

Sajnos rossz viaszt kentem a sílécemre, és keményen rátapadt a hó, de ezt is meg kell tanulnom. legközelebb jó viaszt viszek magammal.

ez a tahó meg biztosan egy idegbeteg, nem tudta érvényesíteni az akaratát 3 éves korában, és egy hztizős barom lett felnőttkorára. Biztosan férfi volt, mert nem is olyan könnyű kicipelni vagy 30 méterre ezt a biciklit, lelakatolva.

barom.

 


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 31

Na hát nem, a kolléganőm volt, a marokkói szupercsaj, kétgyermekes családanya.

Nem álltam oda vitatkozni vele, meg már a mérgem-szomorúságom is elszállt, tehát tudomásul vettem, hogy szerinte veszélyes hogy a biciklim a babakocsikkal egy helyen állt, és ráeshetne egy kisgyermekre. Lehet, hogy igaza van.

mostantól kint parkolok, és már amúgy is vége a havazós időszaknak, remélem!

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen