Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

bölcsődal - és amit okoz... :)

amarilla képe

A bölcsődal kb. 18 órás üzemmódban megy itthon, ismétli önmagát, és a kisfiam és én csak hallgatjuk egész nap, háttérzenének, szünet nélkül, már második napja, reggel 7től ejjelig...

vésem, vésem, vésem be - vésődik be, mélyen, mélyen - és átalakít...

 

A zeneterapom azt írta vissza nekem arra, hogy imdom a zenét, és a fiam is - hogy használjuk a zenét a javunkra, ringatásra, és arra, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.

Namost akkor elmondanám, hogy este a gyerekem már nagyon nyafogott, hogy unalmas velem játszani,é s csak apját akarja (aki múlt hét kedd óta távol van és csak holnap nagoyn későn jön hza...)

tehát az én nyafogós fiam egyszercsak spontán azt mondta, hogy rám akar feküdni a földön... és aztán én meg azt mondtam, hogy ezt sokkal jobb az ágyamban csinálni, mert ott több hely van és puhább... na ebből az lett, hogy spontán ugrálós-futkosós-színházat játszottunk, óriási viháncolással...

bizony, beletelt két napba, hogy idáig eljutottunk. És a zene is kellett hozzá.

Elképesztő élmény, varázslat...


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 31

hm, szuper!!

köszi, jó éjt! Smile

a.


Offline
Csatlakozott: 2011 jan 20

Szia!

Köszi,haladok előre  terap segítségével még ha szép lassan is. Úgyhogy az antidepimet amit már több mint 10 éve szedek és Xanaxomat sikerült elhagynom:)!.Úgyhogy erre akár büszke is lehetek:)!

Bár az gyanús még , hogy relaxban egyből elmúlik a fájdalom és sírni meg egyáltalán nem tudok (csak remegnek az arcizmaim), úgyhogy attól tartok még mindig van min dolgoznom.Persze az se segít előhozni a fájdalmas emlékeket,hogy mivel munkanélküli vagyok egész nap egyedül vagyok és hétköznap alig találkozom emberekkel. Mindig sikeresen el tudom szigetelni magam a külvilágtól. Na de ne keseregjek, mert holnap állásinterjúra megyek és rátaláltam egy a terapom által már régen ajánlott könyvre. Le is írom a címét , hátha más is kedvet kap hozzá és beszerzi Smile!:Chris Prentiss: Legyél aki lenni akarsz . Most itt nem egy sikerkalauz típusú  betseller-gyanús könyvről van szó, hanem olyasmiről amit segít a múlt traumáit feldolgozni. Ja és tele van gyakorlatokkal úgyhogy jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Üdv:Resdi


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 31

Szia, Resdi,

de jó hallani ezt tőled.... Smile :) Smile

remélem, te is jól vagy......

öleléssel

A.


3
Offline
Csatlakozott: 2011 jan 20

Kedves Amarilla!

Nagy örömmel olvasom, hogy ilyen szépen alakulnak a dolgaid. További sok erőt és kitartást kívánok hozzá, mert megérdemled:)!

Szép napokat:Resdi


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 31

A folytatás is mesés...

A férjem is azt mondja, hogy látja, hogy megváltozott valami a kapcsolatunkban... Smile

Nem, egyáltalán nem magátólértetődő, hogy egy anya  rá tudjon hangolódni a 4 és féléves kisfiára, brrr, brrr, zzzzzzzzz, itt jön a repzim, bbbbbzzzzzzzzzz, baaaang, leesett Smile -

nagyon sok türelmet és odaadó szeretetet,  nyitottságot igényel...

 

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen