Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

BAL SZEMMEL KÖNNYEBB

amarilla képe

Okos ember kis dolgokból is tanul.

Vettem privát órát a Feldenkrais tanáromtól, aki kanadai és bécsben él és évente kétszer jön ide Osloba tanítani. Egy vagyonért.

Mondom néktek: ingyen adom ezt a tudást, amiért én egy fél vagyont fizetek.

Vegyétek és vigyétek és használjátok!!

Ha valami nem sikerül, sehogysem akar összejönni, kösd le a jobb szemed, és úgy tekints a világra és a dologra!

Tegnap zenészekkel dolgoztunk csoportban. nem tudom elmondani milyen különbség volt, hogyan játszottak, amikor lekötöttük a "kritikus" jobb szemüket. Ég és föld! szárnyalt a muzsika, ha csak a bal szemük volt nyitva!

Én gyakorlatilag évek óta nem bírom megcsinálni a kisfiam bébialbumát.

Ma reggel hatkor egy kedves koreai kolléga rátelefonált a férjemre reggel hatkor, vasárnap!! mondta is a férjem, hogy tudja-e, hogy hány óra van. azt mondta igen.

basszus. amúgy is alvási zavarokkal küzdök, kész voltam, ezek után nem tudtam visszaaludni, Ismét nekiveselkedtem kitudja hányadszor a bébialbumnak.

3 óra viaskodás után feladtam. Egyszerűen nem tudom eldönteni, melyik képet hova, s így tovább.

Na, miután kialudtam ma magam - férjem elvitte a kisfiamat barátokhoz - ismét kiugrottam az ágyból, lekötöttem a jobb szememet, és már kész van a fél album!

Most kicsit pihenek, és megyek tovább!!

.) Smile

Próbáljátok ki!!

egy olyan embertől tanultam, aki szintén egy vagyont fizetett azért, hogy Feldenkrais tanár lehessen.

A Feldenkrais egy név - egy ember neve, aki rájött ,hogy a dolgok jobban mennek, ha használjuk az egész testünket, és felfedezzük, hogy a testünk belül hogy kapcsolódik össze... mondjuk a gerincemet ha mozgatom, hogyan mozog a csípőm, meg ilyenek.

és ha nézek a szememmel, még jobban látok, ha a gerincemet is mozgatom közben - ha mondjuk jobbra nézek - vagy balra. ne csak a szememmel, vagy a fejemmel nézzek, hanem a törzsemet is fordítsam el, nemdebár??

meg ilyen nagyon apró de nagoyn lényeges dolgok.

kössétek le a szemeteket, a jobbat, ami kritikus és elemző, és nézzetek csak a ballal, ami nem elemez, hanem egységben lát dolgokat, és szeretetteljes is tud lenni...


Offline
Csatlakozott: 2010 okt 31

Nahát, nagyszerű!!!!!!!!!

gratula!!!!!!

én most elkezdtem az internetről a youtuberól letölteni gyakorlatokat, mert azért nem szándékozom teljes fizetésemet F. oktatókra költeni.

És ismétlem azokat...

ide is tehetünk néhányat, hogy megosszuk egymással???

http://www.youtube.com/watch?v=qNYseMQDC14&feature=related

ez egy olyan tipikus gyakorlat, amikor háton fekve, térdünket felhúzzuk és a lábunk a földön nyugszik, egyik lábunkat áttesszük a másikon, keresztbe vetjük. és amelyik felül van, abba az irányba döntjük.

nekem mindig fáj az alsó csípőlapátom, vagy mim.

nézd meg a videót, hogy teszi könnyebbé a tanár - és a diák - ezt a mozdulatot... Smile

jó gyakorlást,

üódv

a


Offline
Csatlakozott: 2011 nov 17

Szia. Én súlyos gerinc- és hátfájásokkal köszködtem - itt, Erdély szívében. Majd valahol olvastam Feldenkraisról. Megszereztem a könyvét, amelyben tornagyakorlatokat ír le, meg sok minden egyebet. Azóta minden nap azzal kelek, hogy elvégzem a könyv alapján azokat a gyakorlatokat, amelyektől a legjobban érzem magamat. Már kivülről tudom ezeket. Mióta így élek, nem fáj a hátam, a derekam. Néhány éve még azt hittem, ágyban fogom tölteni hátralévő éveimet. Hát erről ennyit.

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen