Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

Munka

amarilla képe

 

Állást keresek.

34 helyre adtam be a pályázatomat, óvónéninek.

Ketten válaszoltak érdeklődéssel. Az egyik nem érdekes, mert picikhez nincs kedvem menni, a másikon meg csak gyakornoki hely van egyelőre.

Viszont minden mást imádok itt! Mert játszhatok színházat a gyerekekkel, sőt, egész projekteket csinálhatunk, mert vannak kollégák, akik maszk és díszletgyártásban otthonosak! Jelmezeik is vannak és édes kis gyerekkönyveik, amiket dramatizálhatunk - határ tehát a csillagos ég! Smile

Ráadásul meghalnom sem kell az utazástól - 20 perc alatt ott vagyok, és az ovitól 5 percre van a skanzen, és 2 másik nagy múzeum, ahonnan rengeteg inspirációt tudunk szerezni bármikor - és 10 percre vagyunk a város legjobb nyári kirándulóhelytől, ahol kicsit pancsolni is lehet!

Látom már, hogy a kulcs a papírjaim elismertetése.

Kulimunka és már csak rágondolni is utálok, pedig inkább pozitívan kellene hozzáállnom a dologhoz - kb. fél év alatt - fordítás és hivatali processus - egy új munkapiac fog megnyílni előttem!!

Óriási hiány van pedagógiai vezetőkből - és énnekem állati nagy kedvem van annak lenni!

Megosztás Viberen