Segítségre van szüksége?

Ha öngyilkossági gondolatai vannak,

hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot.

Ha öngyilkossági szándéka van,

hívja a 112-t!

 
Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.
 

BNO-kódok

accatone képe

 Új dokinál voltam- elismert, tapasztalt, megvezetni nehéz (ami esetemben kiemelten fontos).Új BNO-kóddal "büszkélkedhetek", a megszokott F6030 mellé:  F4120. http://www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=58002 Manapság sztem mindenki  kényszeres, vagy fóbiás- egy bizonyos mértékig, a kérdés az, hogy mennyire ura a saját kényszereinek.
Öröm az ürömben, h ráírta a lapra, hogy "kiváló intellektusú személy, problémáira jól rálát."

Az élet apró örömei. (:


Offline
Csatlakozott: 2010 aug 10

Kedves Harmony!

Kicsit off:

Este az ágyban az a mozgás nálad valóban kényszermozgás és nem valójában "aktus"? Most itt az önkielégítésre gondolok (én nem tartom azt gáznak)...tudom, hogy aszexuálisnak tartod magad, de úgy tudom, esetedben ez nem jelenti azt hogy az autoerotika ne lenne jelen valamilyen formában.

Remélem nem bánt téged ez a kérdésem, ha igen, akkor megkérem majd Accatone-t hogy törölje.


Offline
Csatlakozott: 2011 máj 20

 Uh, most így utólag visszaolvasva engem is idegesít, hogy az enyémek nem egyenlő hosszúak, és az egész szöveg olyan össze-vissza! Hogy lehet egyenlőre csinálni? Smile)


Offline
Csatlakozott: 2011 máj 20

  Az én dokim  leginkább a fürdőszobai/ testemmel kapcsolatos     ( a rengeteg késésemért  zömében felelős) szertartásaim, a gondolkodásbeli kényszereim ( főleg hittel, végzettel kapcsolatos), a kényszermozgás - kaparás, vágás, tépés, matatás stb.,- az időszakos emberfóbiám, és ennek következményeként kialakult nagyon magas pulzusom és pánikszerűségeim miatt írta, hogy én F4120 is vagyok. Valahol igaza is van,bár szerintem manapság tényleg mindenkinek van vmi kényszere/ fóbiája, csak különböző mértékben. Nekem inkább magas, mint alacsony a vérnyomásom, sajnos. Elég rossz érzés, főleg magas pulzussal párosítva. Ha futok, vagy nagyot sétálok, akkor általában elmúlik.

Szedtem már sokféle gyogyeszt, de időközben kiderült, hogy belőlem a BZD-gyógyszerek ellenreakciót váltanak ki, tehát tilos ilyeneket szednem. Régebben ilyenekkel tömtek, aztán csodálkoztak, hogy csak rosszabbul lettem.

Most Anxiron-t és Citalodep-et írt ki, elvileg ezeknek más a hatóanyaga, egy évig kéne szednem ezt a kettőt.Ezenkívül intenzív sportot, és rendszeres, "keretek közé szorított" életmódot kéne gyakorolnom. Persze ez nem olyan egyszerű, mint ahogyan hangzik...

Óoh, ez a 11:11-es dolog abszolút ismerős, bár én nem igazán a számokkal vagyok így, inkább a mozgással-csak egy bizonyos kockára léphetek, vagy ha beverem a bal kezem, be kell a jobbot is Smile stb. Meg a rendrakással-van, hogy hajnalban nekiállok a fürdőszobai tükrömről vízcsepp-maradványokat takarítani. Ennek következtében szép rend van a lakásban, viszont ennél lényegesebb dolgaimmal (pl. beérni időre az egyetemre) meg elmaradok...

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges

Megosztás Viberen